Szombathelyi Haladás


Négy játékosunk a forduló válogatottjában


2017.12.12. 10:00
haladas.hu

Négy Haladás-futballista is bekerült a Nemzeti Sport által összeállított 19. forduló válogatottjába. Mészáros Karol pedig a forduló játékosa lett.

A szombati, Videoton elleni 1-0-s diadal egyáltalán nem a véletlen műve: a zöld-fehérek jól futballoztak, sok helyzetet is kialakítottak, rászolgáltak a három pontra, több kiváló egyéni teljesítmény is akadt az együttesben. A sportnapilap tudósítói is így látták, így nem kevesebb, mint négy szombathelyi labdarúgót találunk a Top11-ben. Király Gábor, Schimmer Szabolcs, Bosnjak Predreg és Mészáros Karol került a forduló válogatottjába – a gólszerző Mészáros pedig a forduló legjobbja címet is elnyerte.

                    Bosnjak és Mészáros is remekül futballozott a Videoton ellen. Fotó: Németh Szabolcs

A 19. forduló válogatottja: Király (Haladás) – Schimmer (Haladás), Karan (Diósgyőr), Spandler (Puskás Akadémia), Bosnjak (Haladás) – Gorriarán (FTC) – Mészáros (Haladás), Gazdag (Budapest Honvéd), Ugrai (Diósgyőr) – Lovrencsics B. (FTC), Diallo (Puskás Akadémia).

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink