Szombathelyi Haladás


Kislánya született Szakály Attilának


2024.04.30. 14:00
PA

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.

- Volt egy apróbb komplikáció, így a tervezettnél két és fél héttel korábban, ma született meg kislányunk, Elina – mondta Szakály Attila. - De a legfontosabb, hogy párom és kislányom is jól vannak, még pár nap és hazajöhetnek a kórházból. Mivel császározni kellett feleségemet, így nem apás szülés volt, én egy másik szobában voltam addig. Természetesen mindketten nagyon boldogok vagyunk és nagyon jó érzés apának lenni! A szombathelyi kórházban mindenki roppant kedves és segítőkész – ezúton is köszönjük nekik. Hogy tervezünk-e második gyereket? Még egy kisfiú majd jó lenne, de most Elinának örülünk!

                         Fotó: Szakály Attila facebook-oldala

További hírek

Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00
Megtekintés
A Sárvárt fogadja a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában vasárnap 17.30-as kezdéssel a Szombathelyi Haladás II. a Sárvár FC ellen lép pályára.
0 0 0 2024.05.17. 11:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink