Szombathelyi Haladás


A Haladás nagykövete


2017.11.10. 21:15
Pum András

A Barcelonában élő Büki Péter és felesége, Erika, áldozatos tevékenységét ismerte el klubunk.

A barcelonai Futballárium étterem szombathelyi származású tulajdonosa, Büki Péter, és felesége, Büki Erika 2013 óta él Spanyolországban. Büki Péter - Pumesz - azt megelőzően a Dogs Elite nevű szurkolói csoport oszlopos tagja volt, és noha immáron ötödik éve él külföldön, szíve a Haliért dobog.

Pumesz hétfőn érkezett Szombathelyre, a szerdai stadionavatóra miatt repült haza. A meccs délutánján Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető az Illés Akadémián igazgatója az esti nyitómérkőzésre egy tiszeletjegyet nyújtott ám számára. De a java még csak ezután, a Hali-Osijek meccs szünetében jött.  A klub nevében Tóth Miklós Beke Erikának és Büki Péternek a Szombathelyi Haladás nagykövete címet ajándékozta. Elismerve ezzel az általuk vezetett Futballárium tevékenységét, amellyel magyar és a szombathelyi labdarúgást népszerűsítik. 

Nem lövünk mellé ha azt mondjuk: biztosan méltó, kiemelt helyre kerül a díszoklevél a Futballáriumban. A megannyi külföldi és hazai labdarúgómez mellé.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink