Szombathelyi Haladás


Luxusvillában


2017.11.10. 13:02
Pum András

Habár a 35-szörös Halmosi Péter veretes pályafutása során jónéhány stadionban megfordult, az új Rohonci úti stadion - érthető módon - különleges számára

- Úgy éreztem magam, minta egy kunyhóból luxusvillába költöztem volna, amit még nem laktam be – mondta a szombathelyiek csapatkapitánya, Halmosi Péter. – Ennek ellenére a régi stadion volt a második otthonom, az újjal csak most ismerkedünk. Persze gyönyörű, a meccs minden pillanatát élveztem, a gyepszőnyeg pedig – az eső ellenére – olyan volt, hogy egymás után három meccset is le lehetne játszani, akkor is tökéletes lenne. Egyetlen gyeptéglát sem rúgtunk ki. Noha nem egy óriási stadion, remek az akusztikája. Nem is tudok olyat mondani, ami nem tetszik. Amennyi remek futballistát adott a Haladás a magyar labdarúgásnak, már megérdemelte ezt a létesítményt. Örüljünk, hogy kaptunk egy ilyen szuper stadiont.

                                    Halmosi Zoltán, Medox és Péter a stadionban. Fotó: Vas Népe/Unger Tamás

- Ami a mérkőzés sportszakmai részét illeti, nem mostanában rúgtunk három gólt, nem mostanában nyertünk, mindegy, hogy edzőmeccs volt, de mégis csak egy horvát élcsapattal mérkőztünk. Ahogy Angliában mondják: „Every game big chance” – azaz minden meccs egy lehetőség. Valamennyi találkozóból lehet táplálkozni, az Eszék elleniből önbizalmat meríthetünk a folytatásra - zárta szavait Halmosi.

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink