Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Pacsi Bálint és Csertői Aurél


2017.11.04. 17:50
haladas.hu

Így látta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Paksi FC mérkőzést a két vezetőedző.

Pacsi Bálint: - Az első félidőben minden úgy alakult ahogy elterveztük. A paksiak rombusz alakzatú középpályával álltak fel, Simon Ádámot kivettük a játékból, ezzel megöltük a futballjukat, hiszen nem tudott szervezni. Sajnos a támadásokba való pontos átmenet hiányzott. A második félidőben két csatárt cseréltem be azért, hogy megnyerjük a mérkőzést. A második gólt óriási hiba előzte meg, nagy figyelmetlenségből kaptuk ezt a találatot. A végén sikerült szépítenünk, majd mentünk előre az egyenlítésért. Ami a cseréket illeti, David Williams sérüléssel bajlódott, míg Leandro Martínez az utóbbi másfél-két évben nem játszott, sokat kihagyott, most kezd formába lendülni. Ezért kezdtek a kispadon.

Csertői Aurél: - Fontos, hatpontos mérkőzést nyertünk meg. Az első félidőt nehéz elemezni, mindkét csapat passzív volt, meglepett, hogy a Haladás nem erőltette a támadásokat. A második félidőben számtalan lehetőségünk, helyzetünk volt, sokat lőttünk kapura, megérdemelten nyertünk. A végén pedig már kinyílt a Haladás, ekkor könnyebb dolgunk volt. Nehéz, mély volt a talaj, brusztolós találkozót vívtunk, nem a szép játék dominált.

További hírek

Megtekintés
Nincs NB II-es licencünk

A Taggyűlés szerdán ülésezik.
0 0 0 2024.05.24. 12:40
Megtekintés
Újabb búcsúzó futballista

Katona István nem lép pályára a vasárnapi, gyirmóti mérkőzésen. Miként Bolla Gergő sem - védőnk kétmeccses eltiltást kapott.
0 0 0 2024.05.23. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink