Szombathelyi Haladás


Veretlenül nyert bajnokságot a Haladás II.


2024.06.06. 13:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás II. csapata magabiztosan, veretlenül nyerte meg a vármegyi I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es kiírását.

Tulajdonképpen senki nem tudta tartani a lépést a fiatal zöld-fehér együttessel. A Haladás II. veretlenül nyert bajnokságot, és messze a legtöbb góét rúgta. A dobogós helyért viszont komoly csata dúlt: másodiként a Király, harmadikként pedig a Vép végzett.

– Soha nem is titkoltuk, hogy a bajnoki cím reményében neveztünk a megyei I. osztályba – szögezte le Horváth András, a bajnok Szombathelyi Haladás II. mestere. – Ugyanakkor az ismeretlenbe ugrottunk fejest fiatal csapatommal – és magam is kíváncsian vártam, hogy az utánpótláskorú labdarúgóink mire lesznek képesek a felnőtt futballban. Nos, a fiúk megadták a választ! Úgy a 6-7. forduló környékére már tökéletesen kirajzolódtak az erőviszonyok a csoportban. A folytatásban a csapatok már nem győeni akartak ellenünk, hanem nem akartak kikapni. De ezzel a stílussal is megbirkóztunk, ezt jelzi, hogy a mezőnyben mi rúgtuk messze a legtöbb gól. Nagyszerű edzésmunkát végeztek a fiúk, az egész szezonban motiváltan, fegyelmezetten futballoztak – a legtöbb ellenfelünket a 60-70. perc után bedaráltuk. Tettük mindezt úgy, hogy a srácok az U19-es bajnokságban is szerepeltek, vagyis ként fronton álltak helyt. A fiúk hozzáállásáról mindent elmond, hogy presztízst csináltak abból, hogy veretlenül nyerjék meg a bajnokságot – nagy örömömre siker koronázta az erőfeszítéseiket. Maximálisan elégedett vagyok a csapatommal! 

                                                                       Fotó: Illés Akadémia

A 2023/2024-es Vas vármegyei I. osztályú bajnokságot megnyerő Szombathelyi Haladás II. együttese.

Farkas Dávid, Kostyák Rajmund, Molnár-Végh Marcell – Abért Barna, Abért Olivér, Baján Roland, Bene Dániel, Bolla Bálint, Bonchis Olivér, Bonyhárd Attila, Csalló Kristóf, Csörnyei Zsombor, Erdei Merse Pál, Faggyas Milán, Frák Marcell, Fülöp Nándor, Garai Zétény, Horváth Arnold, Katona István, Klement Dávid, Kopácsi Áron, Kopácsi Balázs, Kovács Bence, László Krisztián, Lehel Roland, Losontin Gergő, Markó Martin, Mohos Barnabás, Mozsár Dávid, Németh Richárd, Paizs László, Pljesovszki Gergő, Pruska Dániel, Skravanek Lázár, Smeringa Erik, Stefanich Mirkó, Stifter Patrik, Szabó Bence, Szakasics Péter, Szijjártó Ármin, Szvoboda Dániel, Takács-Földes Olivér, Tarján Patrik, Tóth Máté, Udvardi Ádám, Varga Roland, Zsédely Bence.

Szakmai stáb: Horváth András vezetőedző, Kovács László vezetőedző, Fazekas Norbert asszisztens edző, Keszthelyi Dávid technikai vezető.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink