Szombathelyi Haladás


A tudás örök


2017.10.26. 21:00
Pum András

A Haladás-stadion tesztmérkőzésén a Haladás Legendák Kenesei Krisztián duplájával 2-0-ra verte a magyar öregfiúk válogatottat.

Haladás Legendák-Magyar öregfiúk válogatott 2-0 (2-0). – Szombathely, 5000 néző, vezette: Szarka.

Haladás: Hegedűs (Németh G.) – Kaj (Hegyi), Vörös Cs. (Seper), Horváth R,  Tóth P. -  Somfalvi (Topor), Tóth M. (Szekér), Molnár B (Jagodics), Sipos (Kovács Zs.) – Kenesei (Vidóczi), Illés (Iszak).

Magyar válogatott: Brockhauser - Szélesi, Mészöly, Dragoner, Keller – Fehér, Márton, Détári, Vincze, Halmai - Waltner. Cserék: Véber, Telek, Hámori, Szélesi, Sallói, Végh. 

A találkozó előtt a Haladás öregfiúk kórusa énekelte el a Haladás-indulót, majd a Himnuszt hallgathattuk meg. A kezdőrúgás Kulcsár Ferenc unokája végezte el.

Ez aztán jól kezdődött. 3. perc: Első támadásából gólt szerzett a vasi együttes. Molnár bal oldali beadását Kenesei hat méterről vágta a kapu közepébe (1-0). Habár a válogatottnál volt többrt a labda, gólt mégis a Hali szerzett. 10. perc: Kontra után Horváth Róbert bal oldali passzát Kenesei hat méterről helyezte az üres kapuba (2-0). Remek megoldásokat, fineszes átadásokat láthattak azok a szurkolók, akik meghívást kaptak a Haladás Sportkomplexum által rendezett találkozóra. 

A második félidőben is folytatódott a látványos játék, igaz, a sebesség nem idézett egy Real-Barcelona meccset, de megállapíthattuk, hogy Illésék nem felejtettek el futballozni. De mennyire, hogy nem.

A gálameccs után a Haladás-szurkolók csaptak össze egymással, a fehérek és a zöldek 2x15 perces meccse 1-1-es döntetlennel zárult.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink