Szombathelyi Haladás


Vasiak a Vasasnál


2017.09.22. 12:10
Pum András

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában szombaton 18 órakor a Haladás a Szusza Ferenc-stadionban a Vasas FC vendége lesz.

Noha stadionjának építése miatt a Vasas az újpesti Szusza Ferenc-stadionban játssza hazai mérkőzéseit, jól teljesít pályaválasztóként. Három győzelem mellett egy-egy döntetlen és vereség Michael Oenning csapatának mérlege. A piros-kékek egy hete meglepetésre 3-1-re legyőzték az eddig veretlen Videotont. A Pacsi Bálint irányította Haladás a legutóbbi körben fontos győzelmet (1-0) aratott az Újpest ellen. A vasiak sikerükkel elkerültek a kiesőhelyről, kilencedik helyen állnak a tabellán. A Vasas 13 egységgel hatodik, négy ponttal előzi meg a zöld-fehéreket. 

– Az Újpest elleni fontos győzelem önbizalmat és további elszántságot adott a srácoknak – mondta Pacsi Bálint, a Haladás vezetőedzője. – Szakmai stábommal együtt kicsivel több, mint három hete edzük a csapatot, leszűrtük a tapasztalatokat, hogy mely taktika lehet a legmegfelelőbb a keret számára. Ami szombati ellenfelünket illeti, egy jól felkészített Vasashoz utazunk. A szarvaskendi Magyar Kupa-meccs mellett egész héten a bajnokira készültünk, nagyon várjuk a találkozót és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy eredményesek legyünk. Jancsó András és Pinte Patrik sérült, Németh Márió játéka izomfáradtság miatt kérdéses.

Összeállítás: Király – Polgár, Wils, Jagodics, Bosnjak – Kovács L., Tóth M., Németh M. (Rácz) – Ramos, Williams, Medgyes (Kiss T.).

– Úgy érzem, egyre jobban összeáll a csapat, az Újpest elleni siker lendületet adhat a folytatásra – mondta Jagodics Márk, a vasiak 25 éves belső védője. – Amennyiben a lila-fehérek elleni, második félidei produkcióinkat megismételjük, jó esélyünk van a győzelemre. Mert nem titok, három pontért megyünk. Csakúgy mint a legutóbbi, a mostani bajnokságban is kétarcú csapat a Vasas, bárkit megverhet, de bárkitől ki is kaphat. Különösen a támadószekciójuk veszélyes, Gaálra, Remilire, Kulcsárra oda kell figyelnünk, csakúgy mint a középpályán például Bereczre. 

A mérkőzést Vad II. István vezeti, segítői Albert István, Berettyán Péter, a negyedik játékvezető Tóth II. Vencel, az alapvonali játékvezetők Szőts Gergely, Gaál Gyöngyi. 

A vasiak a pénteki edzés után útra kelnek, az éjszakát Székesfehéváron töltik, onnan utaznak át a bajnokira.

A találkozóra elővételben a Haladás Ajándékboltban (Szhely, Kossuth Lajos utca 20.) pénteken 10-16, szombaton 9.30-11.30 között elővételben lehet jegyet venni. A vendégjegy ára 1200 forint. 

Természetesen a találkozó előtt a Szusza Ferenc-stadionnál is lehet jegyet venni. A Hali-szurkolók a Labdarúgó utca felől közelíthetik meg a stadiont.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink