Szombathelyi Haladás


Agyrázkódást szenvedett a Hali támadója


2016.07.24. 13:35
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd (1-1) utolsó perceiben Gaál Bálint rosszul ért talajt, kórházba kellett szállítani.

A szombat esti bajnoki hosszabbításában egy labdáért Gaál Bálint és Vági András ugrott fel fejelni, csatárunk olyan rosszul ért földet, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A lefújás után a támadó csak kóválygott a soproni tizenhatos előterében - láthatóan nagyon rosszul volt.

- Felugrottam fejelni, majd a gyepre estem, ráadásul nagyon szerencsétlen helyen ütöttem be a fejemet - mondta Gaál Bálint. - Borzasztóan éreztem magam, a meccs utolsó három-négy perce teljesen ki is esett. A lefújás után mentővel a soproni kórházba szállítottak, ahol megvizsgáltak és megállapították, enyhe agyrázkódást szenvedtem - most egy darabig pihennem kell. Az biztos, hogy hétfőn még nem edzhetek. Nem örülök ennek, de annak még kevésbé, hogy bár helyzeteink megvoltak, nem sikerült nyernünk.

 

További hírek

Megtekintés
Csak a védekezés működött

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás-Viktória 2-0-ra kikapott a Diósgyőrtől.
0 0 0 2021.05.08. 22:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Budaörsöt

Klubunk és a Hungary Sport együttműködésének köszönhetően szurkolóink az alábbi streamen nézhetik végig a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Budaörsi SC Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2021.05.08. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink