Szombathelyi Haladás


Agyrázkódást szenvedett a Hali támadója


2016.07.24. 13:35
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd (1-1) utolsó perceiben Gaál Bálint rosszul ért talajt, kórházba kellett szállítani.

A szombat esti bajnoki hosszabbításában egy labdáért Gaál Bálint és Vági András ugrott fel fejelni, csatárunk olyan rosszul ért földet, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A lefújás után a támadó csak kóválygott a soproni tizenhatos előterében - láthatóan nagyon rosszul volt.

- Felugrottam fejelni, majd a gyepre estem, ráadásul nagyon szerencsétlen helyen ütöttem be a fejemet - mondta Gaál Bálint. - Borzasztóan éreztem magam, a meccs utolsó három-négy perce teljesen ki is esett. A lefújás után mentővel a soproni kórházba szállítottak, ahol megvizsgáltak és megállapították, enyhe agyrázkódást szenvedtem - most egy darabig pihennem kell. Az biztos, hogy hétfőn még nem edzhetek. Nem örülök ennek, de annak még kevésbé, hogy bár helyzeteink megvoltak, nem sikerült nyernünk.

 

További hírek

Megtekintés
Családi okok miatt nem Jovic ül a kispadon vasárnap

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen Rúzsa Iván másodedző helyettesíti majd.
0 0 0 2023.12.02. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Gyirmót bajnokit

Az alábbi streamen közvetítjük a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Gyirmót FC Győr Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2023.12.02. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink