Szombathelyi Haladás


Agyrázkódást szenvedett a Hali támadója


2016.07.24. 13:35
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd (1-1) utolsó perceiben Gaál Bálint rosszul ért talajt, kórházba kellett szállítani.

A szombat esti bajnoki hosszabbításában egy labdáért Gaál Bálint és Vági András ugrott fel fejelni, csatárunk olyan rosszul ért földet, hogy enyhe agyrázkódást szenvedett. A lefújás után a támadó csak kóválygott a soproni tizenhatos előterében - láthatóan nagyon rosszul volt.

- Felugrottam fejelni, majd a gyepre estem, ráadásul nagyon szerencsétlen helyen ütöttem be a fejemet - mondta Gaál Bálint. - Borzasztóan éreztem magam, a meccs utolsó három-négy perce teljesen ki is esett. A lefújás után mentővel a soproni kórházba szállítottak, ahol megvizsgáltak és megállapították, enyhe agyrázkódást szenvedtem - most egy darabig pihennem kell. Az biztos, hogy hétfőn még nem edzhetek. Nem örülök ennek, de annak még kevésbé, hogy bár helyzeteink megvoltak, nem sikerült nyernünk.

 

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink