Szombathelyi Haladás


Szurkolók fociztak


2017.04.11. 16:30
haladas.hu

Nagy sikert aratott, szép hazai, zöld-fehér sikerekkel zárult a 8. Szurkolók Kupája kispályás labdarúgótorna.

A Farkas Károly utcai sporttelepen tíz - szombathelyi, kispesti, kaposvári, körmendi - szurkolói csapat csapott össze szombaton. A csapatok 1x15 perces mérkőzésekes vívtak, két füves pályán zajlott a küzdelem. A zöld csoportból a Haladás Szurkolói Kör és a Hali Fans jutott tovább. Érdekesség, hogy mindkét csapat tíz pontot gyűjtött, hetesekkel döntöttek a csoportelsőségről, a Hladás Szurkoló Kör játékosai bizonyultak higgadtabbnak a kiélezett pillanatban. A fehér csoportban az URB Havanna nyert, a Green White Army ért oda a második helyre.

Az elődöntőkben a HSZK nagy csatában, 0-0-s rendes játékidő után hetesekkel (3-1) múlta felül a GWA-t. A másik ágon a Havanna 3-2 arányban bizonyult jobbnak a Hali Fansnál.

A bronzmeccsen a Hali Fans elgázolta a GWA-t (4-0).

A fináléban az utolsó pillantra maradt a döntés, egy 28 másodperccel a lefújás előtt szerzett góllal a Havanna végül legyűrte a szombathelyi ellenfelét.

A bajnok az URB Havanna Kispest lett, a második helyezett a Haladás Szurkolói Kör (Bankits Krisztián, Bankits Ramón, Vándori Ákos, Muzsai Krisztián, Vámos Attila, Németh Tamás, Bonti Tamás, Leidli Géza, Márkus Szabolcs, Keringer Zsolt), harmadikként pedig a Hali Fans (Vajda Ferenc, Hujber Ferenc, Hujber Zsolt, Wágner Roland, Horváth Norbert, Pálfi Miklós, Tóth Zsolt, Pados György, Buza Gáspár, Takács Krisztián) zárt. A Green White Army lecsúszott a dobogóról.

                                                            Közös képen a csapatok

- Jól sikerül a torna, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk - értékelt a szervező Haladás-drukkerek képviseletében Keringer Zsolt. - Sportszerű, színvonalas meccseket vívtak a csapatok,  és természetesen a harmadik félidő is remekül alakult. Ennek megfelelően jövőre természetesen ismét megrendezzük az erőpróbát. Csak azt sajnálom, hogy a döntőben 1-0-ra alulmaradtunk a Honvéddal szemben, akárcsak a Nagyhali szombaton este Sopronban…

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink