Szombathelyi Haladás


Miskolcon is letették névjegyüket a Haladás-szurkolók


2017.03.28. 12:20
haladas.hu

Szépen szerepelt a Haladás Szurkolói Kör csapata a Diósgyőrben rendezett II. Bánka-Rakaczki szurkolóknak kiírt kispályás labdarúgótornán.

A II. Bánka-Rakaczki Emléktornán tizenegy NB I-es futballklub szimpatizánsait látták vendégül a szervezők, valamint a Szolnoki Olaj Kosárlabda Klub szurkolói csapatát - a kosarasok a hiányzó a gyirmóti drukkerek helyére ugrottak be. A szurkolók két fiatalon elhunyt labdarúgóra, a DVTK kapusára, Rakaczki Bencére, és az újpesti Bánka Kristófra emlékeztek.

A tizenkét csapatot három négyes csoportba sorsolták be, a csoportokból az első két helyezett jutott tovább az elődöntőbe. Az A csoportban a DVTK és a Mezőkövesd, a B csoportban a Ferencváros és a Haladás, a C jelű négyesben pedig az Újpest és a Videoton vette sikerrel az akadályt. A csoportmeccseken Haladás Szurkolói Kör 6-0-re verte a Paksot és az MTK-t, a Fraditól pedig 2-1-re kikapott. A csoportszakasz után több gálamérkőzés szórakoztatta a közönséget, így például a Diósgyőr-Újpest öregfiúkmeccs. Az elődöntőben Újpest-Mezőkövesd, Ferencváros-Videoton, DVTK-Haladás mérkőzéseket rendeztek. A győztesek bejutottak a körmérkőzéses döntőbe.

A Haladás elvérzett, 4-1 arányban maradt alul a házigazda Diósgyőrrel szemben.

Az emléktornát végül a házigazda DVTK szurkolói csapata nyerte meg, az Újpest szimpatizánsai végeztek a második helyen, harmadikként Videoton drukkerei zártak.

A Haladás Szurkolói Kör névsora: Bankits Krisztián, Jagodits Péter, Aizenpreisz Zoltán, Farkas Gábor, Muzsai Krisztián, Laki Menyhért, Bankits Ramon játékosok, Keringer Zsolt csapatvezető.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink