Szombathelyi Haladás


Jegyinfo, szurkolói tájékoztató az FTC-Haladás mérkőzésre


2017.03.06. 22:10
haladas.hu

Elővételben is megvásárolhatók a szombati bajnoki mérkőzés belépői. A Haladás-szurkolók szombaton a Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekeznek.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányság közleménye

Az OTP Bank Liga NBI-es labdarúgó fordulójában 2017. március 11-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgó-mérkőzés a Groupama Arénában (Bp. IX. ker. Üllői út 129.)

A mérkőzés normál biztonsági kockázatú, azonban a szervező Ferencvárosi Torna Club és a rendőrség a szurkolók biztonsága, rendzavarás megakadályozása és a helyszín mielőbbi megközelíthetősége érdekében a labdarúgó mérkőzésre érkező vendégszurkolók részére az előző évek hagyománya alapján gyülekezési helyet hirdet meg, ahonnan a szurkolók rendőri kísérés mellett lesznek átkísérve a Groupama Aréna vendégszektorához.

A mérkőzésre érkező Swietelsky Haladás FC szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XI. kerület Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekezzenek 16.00-16.30 óra között. Innen a vendégszurkolók 16.30 órai indulással rendőri biztosítás mellett lesznek elkísérve a Groupama Aréna  IV-es számú vendégkapujáig.

Az érvényes belépőjeggyel nem rendelkező szurkolók nem kerülnek bebocsájtásra a stadionba!!!

Nagyon fontos! Minden szurkoló hozzon magával arcképes hatósági igazolványt, mivel a belépésnél a biztonsági szolgálat a jegy használójának jogosultságát igazolvány alapján ellenőrzi!!!

A meghatározott gyülekezési pontokra személygépkocsival, kisbusszal érkező vendégszurkolók gépjárművezetői indulást megelőzően ellenőrizzék a jármű műszaki állapotát, mivel a lerobbanó, nem megfelelő műszaki állapotú gépjárművek.

nagy mértékben akadályozzák a kísérés időben való végrehajtását, szurkolók stadionhoz történő eljutását!   

Szeretnénk a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül.  A stadionba a szurkolók jegy és ruházat ellenőrzést követően tudnak csak belépni. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul.

Ismételten felhívjuk a tisztelt szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul.  Az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság           

Az FTC kéri a szurkolókat, lehetőleg ne hozzanak magukkal hátizsákot, mert a közelmúlt nemzetközi terrorcselekményei miatt szigorított a Groupama Aréna a vendégek átvizsgálásán.

A mérkőzésre a vendégdrukkerek elővételben a Haladás Ajándékboltban (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.) válthatnak belépőt.

Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek: 10-16 óra között

Szombat: 9.30-11.30 között

A jegyek egységesen 2000,- forintba kerülnek és klubkártya vagy valamilyen arcképes igazolvány szükséges vásárlásukhoz. 

Internes jegyvásárlás: meccsjegy.mlsz.hu

A mérkőzés előtt a helyszínen is lehet jegyet venni, ehhez szintén klubkártya vagy arcképes igazolvány szükséges.

 

 

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink