Szombathelyi Haladás


A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória


2024.04.26. 20:10
PA

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.

A szombathelyiek jelenleg 19 ponttal a 7. helyen tanyáznak a bajnoki tabellán. A szekszárdiak a vasiak mögött állnak a táblázaton, de ugyanúgy 19 pontot szereztek. A sárga-feketék egy-egy győzelmet, döntetlent és két vereséget gyűjtöttek be az elmúlt négy meccsükön. Legeredményesebb játékosuk az Egyesült Államokbeli légiós, Taylor kilenc találattal.

A két csapat őszi bajnokija 2-2-es döntetlennel végződött, mindkét vasi gólt Szil Tünde szerezte.

– Két azonos képességű együttes csap össze, a pillanatnyi forma dönt majd – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. –Nehéz és szoros mérkőzésre számítok. Mivel eldőlt, hogy a Szekszárd már biztosan bentmaradt az NB I.-ben, így ellenfelünk felszabadultan futballozhat majd. Mi még egy helyet előre tudunk lépni a tabellán - úgyhogy ennek szellemében lépünk pályára az utolsó mérkőzéseken. Az elmúlt két bajnokin játékban felvettük a verseny ellenfeleinkkel, remélem ez most már eredményességgel is párosul. Szil Tünde, Novák Luca, Varró Veronika, Marlo Sweatman, Kováts Anna, Nagypál Fatima sérült, kérdéses Feketevízi Tímea játéka.kérdéses.

További hírek

Megtekintés
Összeállt a Haladás szezonzáró stábja

A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket, hogy a Vasas elleni mérkőzésre megfelelően tudjon készülni a csapat.
0 0 0 2024.05.07. 15:05
Megtekintés
Jovic lemondott

A Szombathelyi Haladás NB II-es férfi labdarúgócsapatának vezetőedzője Aleksandar Jovic 2024. május 6-án, azonnali hatállyal benyújtotta lemondását, melyet a Klub Vezetősége elfogadott.
0 0 0 2024.05.07. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink