Szombathelyi Haladás


Angol tévések Király Gábornál


2017.02.24. 10:00
haladas.hu

A Premier League World Show televíziós magazin forgatott a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatott kapusával, Király Gáborral.

- Már tavaly megkerestek Londonból, a Premier League World Show tv-s magazintól - olvasható a kiralygabor.eu oldalon. Végül most hétfőn került sor a felvételre. A brit fővárosből utazott egy operatőr és egy riporter Szombathelyre. Egy hosszabb interjút rögzítettek velem reggel, majd körbenézett a stáb a Király Sportlétesítményben. Készültek felvételek a Derkovits lakótelepen gyermekkorom helyszínein, az épülő stadionnál és a Csónakázótónál is. A Haladás kapusedzésére is elkísértek. 

A kéttagú stáb ezt követően Budapest felé vette az irányt, ahol a szintén korábban a Premier League-ban szereplő Gera Zoltánnal forgattal, majd pénteken hazarepültek Londonba.

                                            Fotók: Horváth Nóra/kiralygabor.eu

További hírek

Megtekintés
Rácz Barnabás a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sport összeállította a legutóbbi, 22. forduló válogatottját, melyben helyet kapott a Tiszakécske ellen győztes gólt szerző csapatkapitányunk, Rácz Barnabás is.
0 1 0 2024.02.29. 14:00
Megtekintés
Jegyelővétel a Budapest Honvéd elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők - a Haladás Ajándékboltban jegyet vásárlók között egy adidas pólót sorsolnak ki.
0 0 0 2024.02.28. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink