Szombathelyi Haladás


Rangos elismerés


2017.02.23. 18:00
haladas.hu

Az NB I-es bizottság elnökének a Szombathelyi Swietelsky-Haladás többségi tulajdonosát, Halmai Gábort választották.

Az NB I-es bizottság elnöki posztja tavaly novemberben üresedett meg a ferencvárosi Orosz Pál lemondásával. A pozícióra az 57-szeres válogatott Halmai Gábor, valamint Deutsch Péter, az MTK Budapest elnöke pályázott. Nos előbbi, azaz a Haladás többségi tulajdonosa kapta a több szavazatot.

- Évek óta az MLSZ szakmai bizottságában képviselem a Haladást, most e grémium tagjai Deutsch Pétert és engem javasoltak az NB I-es bizottsági elnöki posztjára – tudtuk meg Halmai Gábortól. – Nagyon boldog vagyok, hogy a többség választása rám esett. Gyermekkoromtól kezdve egész életemet a futballban töltöttem, örülök, ha valamit visszaadhatok ennek a gyönyörű sportágnak. Noha a Haladás delegált, valamennyi csapat érdekét ugyanúgy kell képviselnem, terveket kell készítenünk és közös véleményt kell kialakítanunk. De úgy gondolom, a Haladás számára büszkeség, hogy a klub adja az NB I-es bizottság vezetőjét.

További hírek

Megtekintés
Élőben a Békéscsaba-Haladás!

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel Csapatunk a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz. A mérkőzést a hazai klubnak köszönhetően szurkolóink élőben nézhetik végig.
1 0 0 2021.04.15. 17:20
Megtekintés
Mérkőzés helyett betegség

Élvezte a munkát az új női szövetségi kapitánnyal a Haladás-Viktória FC futballista, Fördős Beatrix, ám betegsége miatt nem léphetett pályára a bosnyákok elleni válogatott mérkőzésen.
0 0 0 2021.04.14. 22:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink