Szombathelyi Haladás


Búcsú Gyirmóton


2024.05.25. 11:20
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó, 34. fordulójában vasárnap 17 őrakor a Szombathelyi Haladás a Gyirmót FC Győr vendége lesz.

A Tamási Zsolt vezetőedző irányította Gyirmót 46 ponttal a tabella 6. helyén tanyázik, előre már nem tud lépni, hátra viszont még csúszhat a tabellán. A Győr-Moson-Sopron vármegyei együttes nincs túl jó formában, utóbbi négy meccsén nem nyert - két döntetlen és két vereség a sárga-kékek mérlege. Legutóbb viszont 2-2-re végeztek a Budapest Honvéd otthonában. A gyirmótiakat erősíti többek között Adamcsek Ádám, Hudák Dávid, valamint a volt szombathelyi futballisták, Polgár Kristóf és Medgyes Zoltán is. Utóbbi kilenc találatával a gyirmótiak házi gólkirálya. 

Ősszel 1-1-re végeztek a csapatok a Haladás Sportkomplexumban, a vasiak gólját Nyíri Vince szerezte.

INGYENES A BELÉPÉS

A vasárnapi mérkőzésre ingyenes a belépés, a vendégszurkolók a 25, 26-os, 27-es szektorokban foglalhatnak helyet. Az ingyenes belépésre jogosító jegyeket a biztonsági szolgálat munkatársai adják át.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink