Szombathelyi Haladás


Lemondott tisztségéről a Haladás ügyvezetője


2024.05.10. 17:30
haladas.hu

A mai napon Szántó Erzsébet a Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. ügyvezetője benyújtotta lemondását.

Döntéséről levélben tájékoztatta a Tulajdonosokat és a Felügyelő Bizottságot. Május 15-én rendkívüli tulajdonosi egyeztetésre kerül sor. A Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. rendes taggyűlését 2024. május 28-ra tűzték ki, az ügyvezetői feladatokat Szántó Erzsébet addig ellátja.

Hivatalosan a Taggyűlésen fogadhatják el az ügyvezető lemondását, illetve ekkor kerülhet sor utódjának megválasztására. Emellett tárgyalni fogják még a Társasági szerződés, valamint a képviselet és cégjegyzés módjának módosítását.

A májusi Taggyűlésen emellett megtárgyalják a Társaság pénzügyi, gazdasági, sportszakmai helyzetét, valamint ezzel kapcsolatban a szükséges döntéseket is meghozhatják.

További hírek

Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00
Megtekintés
Veretlenül nyert bajnokságot a Haladás II.

A Szombathelyi Haladás II. csapata magabiztosan, veretlenül nyerte meg a vármegyi I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es kiírását.
0 0 0 2024.06.06. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink