Szombathelyi Haladás


A Diósgyőr ellen zárja a szezont a Haladás Viktória


2024.05.10. 11:30
PA

A női labdarúgó NB I. utolsó, 22. fordulójában szombaton16 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Diósgyőri VTK-t fogadja.

A 6.helyen álló Haladás Viktória számára jelenlegi pozíciójának megtartása a tét. A vasiak 23 pontot szereztek eddig, a mögöttük, a 7. helyen álló Astra 21-gyet, a 8. Soroksár szintén 21-gyet. Amennyiben tehát a zöld-fehérek nyernek, biztosan 6. helyen végeznek - minden más esetben a másik két csapat eredményétől függ a helyezésük. Markó Edina csapata a legutóbbi fordulóban 3-2-re nyert Soroksáron. A DVTK 32 ponttal az 5. helyen tanyázik - a piros-fehérek már sem előre, sem hátra nem léphetnek a tabellán. Bém Gábor együttese a legutóbbi három fordulót tekintve először 7-1-re verte a Budaörsöt, majd 1-0-ra nyert Szegeden, legutóbb viszont odahaza csak 1-1-re végzett a már kiesett Fehérvár FC-vel. A miskolciak házi gólkirálya Oláh Adrienn nyolc találattal, a piros-fehéreket erősíti többek között a román válogatott Geréd Erika is. 

- Szeretnénk szépen zárni a bajnokságot és megszerezni a hatodik helyet - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. - A soroksári sikerünk nagyon jót tett a lelkünknek és az önbizalmunknak. A DVTK játéka összeért, nagyon masszív, a párharcokban erős együttes. Igazi ki-ki meccset szoktunk vívni ellenük - ezúttal is így lesz, nüanszok döntenek majd. Nagypál Fatima, Varró Veronika, Marlo Sweatman, Kováts Anna és Novák Luca sérült.

                                   Urbán Viktória és csapata szombaton a DVTK ellen lép pályára

A forduló további programja. Szombat, 11.00: ETO FC Győr-Szakszárd. 16.00: Szeged-Budaörs, Fehérvár FC-MTK, FTC-Soroksár, Astra-Puskás Akadémia.

További hírek

Megtekintés
Megkaptuk az NB III.-as licencet

A Szombathelyi Haladás Kft. a 2024/25-ös bajnoki évre szóló NB III.-as (harmadosztályú) licenc iránti kérelmet nyújtott be.
0 0 0 2024.05.28. 18:40
Megtekintés
Sok-sok fotó a gyirmóti bajnokiról

Képek a vasárnap délutáni összecsapásról.
0 58 0 2024.05.27. 14:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink