Szombathelyi Haladás


A Rába-partján a Haladás Viktória


2024.04.18. 21:00
PA

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.

A Rába-parti zöld-fehérek 18 bajnokijukból 16-ot megnyertek, egyszer-egyszer döntetlent játszottak és kikaptak. Az ETO 49 ponttal, mindössze egy egységgel van lemaradva a listavezető FTC mögött. Dörnyei Balázs vezetőedző csapata a bajnoki címért hajt, ami nem is meglepő, hiszen minőségi játékosok alkotják a győrieket. Így például Kovács Laura, Vachter Fanni, Zágonyi Bernadett, Süle Dóra, Öreg Cintia - és akkor még nem ejtettünk szót a légiósokról. A két csapat legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott egymással, akkor az ETO 2-0-ra nyert Szombathelyen. Míg az őszi bajnokin 3-0-ra győztek a Rába-partiak. A Haladás Viktória a hétközi, elmaradt meccsen hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől, jelenleg 19 ponttal a 7. helyen áll a tabellán. 

- Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, ráadásul problémáink nem csökkentek, továbbra is vannak hiányzóink - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. - De tesszük a dolgunkat, bárki is az ellenfelünk, próbáljuk tovább építeni a játékunkat - így Győrben sem feltartott kezekkel lépünk pályára. Nagyon nehéz meccsre számítok, egyik fontos elvárás, hogy a csapat tartása megmaradjon szombaton. Novák Luca, Nagypál Fatima, Kováts Anna, Marlo SweatmanVarró Veronika sérült, Feketevízi Tímea játéka kérdéses, Németh Adélra viszont szombaton számíthatok. 

További hírek

Megtekintés
Megkaptuk az NB III.-as licencet

A Szombathelyi Haladás Kft. a 2024/25-ös bajnoki évre szóló NB III.-as (harmadosztályú) licenc iránti kérelmet nyújtott be.
0 0 0 2024.05.28. 18:40
Megtekintés
Sok-sok fotó a gyirmóti bajnokiról

Képek a vasárnap délutáni összecsapásról.
0 58 0 2024.05.27. 14:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink