Szombathelyi Haladás


A Rába-partján a Haladás Viktória


2024.04.18. 21:00
PA

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.

A Rába-parti zöld-fehérek 18 bajnokijukból 16-ot megnyertek, egyszer-egyszer döntetlent játszottak és kikaptak. Az ETO 49 ponttal, mindössze egy egységgel van lemaradva a listavezető FTC mögött. Dörnyei Balázs vezetőedző csapata a bajnoki címért hajt, ami nem is meglepő, hiszen minőségi játékosok alkotják a győrieket. Így például Kovács Laura, Vachter Fanni, Zágonyi Bernadett, Süle Dóra, Öreg Cintia - és akkor még nem ejtettünk szót a légiósokról. A két csapat legutóbb a Magyar Kupa elődöntőjében találkozott egymással, akkor az ETO 2-0-ra nyert Szombathelyen. Míg az őszi bajnokin 3-0-ra győztek a Rába-partiak. A Haladás Viktória a hétközi, elmaradt meccsen hazai pályán 3-2-re kikapott a Szegedtől, jelenleg 19 ponttal a 7. helyen áll a tabellán. 

- Nagyon nehéz sorozatban vagyunk, ráadásul problémáink nem csökkentek, továbbra is vannak hiányzóink - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. - De tesszük a dolgunkat, bárki is az ellenfelünk, próbáljuk tovább építeni a játékunkat - így Győrben sem feltartott kezekkel lépünk pályára. Nagyon nehéz meccsre számítok, egyik fontos elvárás, hogy a csapat tartása megmaradjon szombaton. Novák Luca, Nagypál Fatima, Kováts Anna, Marlo SweatmanVarró Veronika sérült, Feketevízi Tímea játéka kérdéses, Németh Adélra viszont szombaton számíthatok. 

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink