Szombathelyi Haladás


A Tiszakécske a vasárnapi vendég


2024.02.23. 20:30
Pum András

A labdarúgó NB II. 22. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Tiszakécskei LC-t fogadja.

A tiszakécskeiek Vas László irányításával kezdték a 2023/24-es bajnokságot, majd a tréner novemberi lemondását követően  ideiglenesen Toldi Gábor másodedző ült a kispadra. Majd december közepén Kis Károlyt nevezték ki vezetőedzőnek. Ami a játékosállományt illeti: Szekér Ádám, Kállai Zalán, Gyurján Bence és Zamostny Balázs személyében négy volt Haladás-futballistát találunk a sárga-kékek keretében – a kapus Kiss Ágoston pedig az Illés Akadémián nevelkedett. Rajtuk kívül Fodor Ferenc, Cipf Dominik, Balázs Benjámin, Torvund Alexander, Bertus Lajos, Takács Tamás neve csenghet ismerősen.   A Tiszakécske legeredményesebb játékosa Torvund Alexander öt találattal.

– Hazai pályán semmi más, csakis a győzelem lebeghet a szemünk előtt – mondta a szombathelyiek 22 éves jobb oldali védője, Nyíri Vince. – Sajnos legutóbb a Nyíregyháza ellen idegenben kikaptunk, de most  itt a lehetőség a javításra. Mindegy, hogy hogyan, de meg kell vernünk a Tiszakécskét. A múlt héten három bajnokit is játszottunk – ráadásul közben elbuszoztunk Balmazújvárosba – szóval nem voltunk éppen a legfrissebbek. De ez már a múlt, mostanra bőven regenerálódtunk, úgyhogy a frissességgel, erőnléttel biztosan nem lesz problémánk. Fontos, hogy elöl és hátul is megfelelően koncentráljunk a Tiszakécske ellen és bátran támadjuk. Ellenfelünk elsősorban a biztos védekezést részesíti előnyben, viszont vannak magas, erős játékosaik, akik szögleteknél, szabadrúgásoknál, felíveléseknél veszélyesek. Nem lesz könnyű dolgunk, de csak a győzelem az elfogadható eredmény.

                                                  Nyíri Vince győzelmet vár vasárnap

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink