Szombathelyi Haladás


Jancsó: csak a győzelem lehet a célunk


2024.02.17. 21:00
PA

A Szombathelyi Haladás több poszton is bevethető, saját nevelésű játékosa, Jancsó András tudja, hogy a Nyíregyháza a vasárnapi bajnoki esélyese, de győzelmet remél a meccstől.

– Úgy kellett a BVSC elleni győzelem, mint egy falat kenyér – mondta a szombathelyiek középpályása, Jancsó András. – Ha nem nyerünk, könnyen beragadhattunk volna a hátsó régióba. Nagyon fontos három pontot szereztünk, amely lélektanilag is sokat jelentett. Ezen a bajnokin elsősorban a győzelem volt a fontos, nem a jó játék. Ami a Nyíregyháza elleni bajnokit illeti, ellenfelünk október óta nem kapott ki, de az NB II.-ben történnek meglepetések, bárki megverhet bárkit. Lehet, a hazaiak azt gondolják, kicsit gödörben vagyunk, talán ez is malmunkra hajthatja a vizet. A nyírségieké egy igazán futballozni tudó együttes , az ilyen stílusú csapatok ellen én személy szerint jobban szeretek játszani. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de mivel az egy pontokkal nem sokra megyünk, így az igazi a győzelem lenne. Ennek szellemében lépünk pályára vasárnap is. 

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink