Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - HR-Rent Kozármisleny


2024.02.09. 12:30
Pum András

A labdarúgó NB II. 20. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a HR-Rent Kozármislenyt fogadja.

A korábban a Haladásnál dolgozó, Aczél Zoltán vezette HR-Rent Kozármisleny az ősz egyik meglepetéscsapata volt, a kék-fehérek az 5. helyen teleltek. A tavaszi első fordulóban viszont vereséggel kezdtek, hazai pályán 2-1-re kikaptak a Budapest Honvédtól. A baranyaiak támadószekciója életveszélyes, a negyedik legtöbb gólt (35) szerezték a másodosztályban, az NB II. góllövőlistáját 11 találattal a kozármislenyi támadó, Kirchner György vezeti. A baranyaiak télen leigazolták az NB I.-es múlttal rendelkező Daru Bencét és Baranyában futballozik a korábbi Haladás-középpályás, Schuszter Ronald is. A két csapat őszi találkozóját a Kozármisleny nyerte 2-0-ra.

–  Jó mérkőzést várok, hazai pályán játszunk, ami nagy előnyt kell, hogy jelentsen számunkra – mondta Pálfi Donát, a szombathelyiek kapusa. – A Csákvár elleni mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, szinte végig emberhátrányban játszottunk, nem is tudtunk nyerni  Emiatt is nagyon motiváltak vagyunk. A kozármislenyi együttesben több gólveszélyes támadó is szerepel, elég ha csak a góllövőlistát vezető Kirchnert említem. Biztosan lesz védenivalóm – de meg fogom oldani a feladatom! 

                                                                             Pálfi Donát jó formában véd

A stadion jegypénztárai 14 órakor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink