Szombathelyi Haladás


Jövő héten már edzhet Ene


2024.02.08. 11:40
PA

Térdsérülése után jövő héten elkezdheti az edzéseket a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának védője, Ene Cornel.

A tavaly nyáron, augusztus végén igazolt Ene Cornel január 23-án, a törökörszág edzőtáborban lejátszott FC Shkupi elleni felkészülési mérkőzés 75. percében sérült meg - azóta nem tudott edzeni. Mint azt a játékostól megtudtuk, az észak-macedónok elleni meccsen egy rossz mozdulat következtében aláfordult a bal térde és ezért cserér kért.
Szerencsére nem nagy a baj, Orbán Gergő a Szombathelyi Haladás masszőre érdeklődésünkre elmondta: az MR-vizsgálat kimuatta, hogy Ene térdében a belső oldalszalag sérült meg - megfeszült, de nem szakadt el. A játékos már rehabilitációjának végén jár, a tervek szerint jövő héten már bekapcsolódik az edzésekbe.

                            Ene Cornel sérülése miatt január 23. óta nem futballozhatott

A vasiakhoz kapcsolódó hír, hogy a Csákvár ellen kiállított védő, Beronja Zoran egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A szerb-magyar védő így a vasárnapi, Kozármisleny elleni hazai bajnokit hagyja ki.
 

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink