Szombathelyi Haladás


Edzőmeccset vívtunk a Sopronnal


2024.02.07. 17:00
PA

A múlt vasárnapi kezdőcsapat tagjai a lelátóról figyelték, ahogy a fiatalok is lehetőséget kapnak.

Szombathelyi Haladás-Caola SC Sopron 1-4 (0-4). Illés Akadémia, 100 néző, edzőmérkőzés, vezette: Gaál Á.

Szombathelyi Haladás: Kostyák – Beronja, Zsédely., Frák, Tarján – Mohos, Hursán, Szakály, Jancsó, Helesh -  Kelemen. Csereként pályára lépett még: Horváth A., Csörnyei, Bolla B., Baján, Kopácsi, Szvoboda, Garai, Szijjártó. Edző: Aleksandar Jovic.

Nem kezdődött jól a meccs a vasiak számára, a 3. percben bal oldali beadás után Szabó közelről a kapuba helyezett (0-1). A Haladás átvette az irányítást, újabb gólt mégis a vendégek szereztek. A 12. percben egy távoli, 30 méteres ívelést a kapujából kint helyezkedő Kostyák visszafelé futva kiütött, az üresen érkező Sipőcz a kapu közepébe lőtt (0-2). Támadott a vasi együttes, de komoly helyzetet nem sikerült kidolgozniuk. A 30. percben Helesh, balról, kapásból, 10 méterről a bal sarok mellé lőtt. A 34. percben egy hazaadást Kostyák az ellenfélhez, Szabóhoz, passzolt, aki a kapuba helyezett (0-3). A 39. percben jobb oldali beadás után Kalászhoz került a labda, a középpályás 11 méterről, laposan a kapuba lőtt (0-4).

                                  A múlt vasárnapi kezdőcsapat tagjai a lelátóról figyelték a mérkőzést

Szünet után is a hazaiak birtokolták többet a labdát. Az 55. percben Mohos balról, tíz méterről a hosszú, jobb sarok mellé lőtt. A 60. percben szinte teljes sort cserélt Aleksandar Jovic, sok, az Illés Akadémián pallérozódó fiatal is pályára lépett. Aztán egy ígéretes támadás végén Horváth Arnold 14 méterről lőtt fölé. Egykapuzott a hazai csapat, de nem boldogult a jól záró soproni védelemmel. Aztán Szijjártó lábáról szedte le a labdát az utolsó pillanatban a kapus. A 75. percben Szvoboda szépített (1-4). Majd a soproni kapus védett egy nagyot Zsédely fejesénél, de újabb gól már nem születet

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink