Szombathelyi Haladás


Klubunk közleménye


2024.01.16. 16:00
haladas.hu

A mai napon Taggyűlést tartott a Haladás Labdarúgó Kft., melyről az alábbiak szerint tájékoztatjuk a nyilvánosságot és a szurkolókat.

Az egyik kisebbségi tulajdonos, a szombathelyi önkormányzat kérésére, a mai napon taggyűlést tartott a Haladás Labdarúgó Kft.

A tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját a Klub aktuális gazdasági helyzetéről. Eszerint a játékosok és stábtagok irányába január 5-e óta munkabér jellegű tartozás nincs, január 10-én pedig a december havi járandóságukat is maradéktalanul megkapták a játékosok. Ezzel párhuzamosan az egyéb, még fennálló kötelezettségek rendezése is folyamatosan történik. 

Az egyeztetésen elhangzott: a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete stabilizálódott és a további várható bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub licenckérelmének feltételeit. 

A decemberi informális egyeztetésen Séllei Árpád ügyvezető benyújtotta lemondását, melyet hivatalosan a mai taggyűlésen fogadtak el a tulajdonosok

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink