Szombathelyi Haladás


Irány, Törökország!


2024.01.15. 16:40
PA

Hétfőn elutazott a törökországi edzőtáborba a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek tíz napig Sidében készülnek.

A szombati, SV Lafnitz (2-1) elleni felkészülési mérkőzést követően vasárnapra szabadnapot kaptak a játékosok, majd hétfőn délelőtt tíz órakor buszra szálltak - délután kettő órakor indult Bécsből az Antalyába tartó repülőgép. A vasiak ugyanis hétfőtől jövő szerdáig, tíz napig az Antalyától 70 kilométerre fekvő Sidében edzőtáboroznak. A Haladás Törörkországba utazó keretéből hiányzott a sérült Katona István, viszont elutazott a csapattal a szombaton igazolt Erdei Carlo. Aleksandar Jovic vezetőedző napi két edzést vezényel a játékosoknak, emellett a tervek szerint a Hali két felkészülési mérkőzést is vív majd.

- Először 2010-ben voltam téli edzőtáborban, emlékszem, a Haladással akkor és később is, mindig Törökországban készültünk - mondta a Haladás rutinos védője, Jagodics Márk. - A mostani lesz a 14. téli edzőtáborozásom. Törökország ideális hely, rengeteg csapat edzőtáborozik ebben az időszakban ott, úgyhogy erős ellenfekkel tudunk felkészülési mérkőzéseket játszani. Sokkal jobb, mint ebben az időszakban idehaza mínuszokban, műfüvön készülni. Az elmúlt héten sokat edzettünk, Törökországban is kemény munka vár ránk, de - mivel közeleg a tavaszi rajt - úgy gondolom, már a frissítés is szerepet kap. Csapatépítés szempontjából is hasznos egy ilyen összetartás. Korábban mindig Németh Márióval voltam egy szobában, mióta visszatértem a Haladáshoz, azóta az idegenbeli meccsek előtt Szakály Attila a társam - Törökországban is így lesz ez. Az edzőtáborokban két edzés között elősorban pihenek, ezen kívül feleségemmel szoktam telefonálni és filmet is nézek. 

                                           Verpecz István és társai tíz napi Törökorszgban készülnek

A Szombathelyi Haladás Törökországba utazó kerete. Pálfi Donát, Verpecz István, Kostyák Rajmund - kapusok. Beronja Zoran, Nyíri Vince, Jagodics Márk, Csonka Bonifác, Tarján Patrik,  Frák Marcell, Bolla Gergő, Ene Cornel, Vanja Zvekanov, Jancsó András, Szakály Attila, Horváth Rajmund, Horváth Arnold, Erdei Carlo, Szvoboda Dániel, Hursán György, Rácz Barnabás, Jaroslav Heles, Mohos Barnabás, Csernik Kornél, Pintér Filip, Szijjártó Ármin, Kelemen Marko - mezőnyjátékosok. 

Szakmai stáb, vezetők: Aleksandar Jovic vezetőedző, Rúzsa Iván asszisztensedző, Bosnjak Predrag asszisztensedző, Jakab Csaba kapusedző,  Szántó Csaba szakmai vezető, Jancsó András csapatmenedzser, Vörös Csaba technikai vezető,  Orbán Gergő masszőr.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink