Szombathelyi Haladás


Tulajdonosi egyeztetést tartott a Haladás Labdarúgó Kft.


2023.12.20. 16:35
haladas.hu

Ügyrendi okból kifolyólag a mai napon informális egyeztetést tartottak a Haladás Labdarúgó Kft. tulajdonosai az elmúlt időszakban kialakult pénzügyi helyzet kapcsán.

A tulajdonosok meghallgatták az ügyvezetők helyzetjelentését és beszámolóját, valamint a Felügyelő Bizottság beszámolóját a lefolytatott adatbekérés eredményéről, és ennek alapján megállapították, hogy a tervezett árbevétel – reklámbevétel – elmaradása és kiesése okozta a pénzügyi helyzet kialakulását.

Megállapították, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a tervezett bevételek beérkezésével a társaság pénzügyi helyzete belátható időn belül helyreállítható és a további bevételek biztosítják a szezon biztonságos befejezését, valamint a klub következő évi licenckérelmének feltételeit.

A kialakult pénzügyi helyzet sajnálatos szakmai következménye és vesztesége, hogy a csapat 3 játékosa, Simut Mario Lucas, Doktorics Áron és Derekas Zoltán – élve jogi lehetőségével – szerződést bontott a klubbal és máshol folytatják karrierjüket.

Séllei Árpád ügyvezető benyújtotta lemondását, melyet hivatalosan legkorábban a januári taggyűlésen fogadhatnak el.

A kisebbségi tulajdonosok a klubot és a többségi tulajdonost a helyzet megoldásában elvi támogatásukról biztosították.

Homlok Zsolt hangsúlyozta, hogy az elmúlt 10 évben, mióta a klub életében, mint támogató aktívan részt vesz, már voltak nehéz pénzügyi helyzetek, de a Haladás a nehézségeket mindig meg tudta oldani.

A tulajdonosok közös álláspontja, hogy a Haladás Szombathely városának és közösségének fontos és nélkülözhetetlen értéke, melynek megóvása mindnyájunk közös feladata és érdeke!

További hírek

Megtekintés
Megkaptuk az NB III.-as licencet

A Szombathelyi Haladás Kft. a 2024/25-ös bajnoki évre szóló NB III.-as (harmadosztályú) licenc iránti kérelmet nyújtott be.
0 0 0 2024.05.28. 18:40
Megtekintés
Sok-sok fotó a gyirmóti bajnokiról

Képek a vasárnap délutáni összecsapásról.
0 58 0 2024.05.27. 14:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink