Szombathelyi Haladás


Diósgyőrbe utazik a Haladás Viktória


2023.11.17. 20:30
PA

A női labdarúgó NB I. fordulójában szombaton 13 órakor a Haladás Viktória a Diósgyőri VTK otthonában lép pályára.

A DVTK négy győzelemmel, három-három döntetlennel és vereséggel, 15 ponttal a bajnoki tabella ötödik helyén áll. A piros-fehérek négy forduló óta veretlenek, legutóbb 3-0-ra nyertek Székesfehérváron. Noha a legutóbbi magyar válogatott keretbe nem adott játékost a DVTK, azért vannak jó futballistáik – például a román válogatott Geréd Erika, vagy a rutinos Nagy Lilla. A diósgyőriek legeredményesebb futballistája jelenleg hat találatával Krisztin Sára.

A Haladás Viktória jelenleg 11 ponttal a nyolcadik helyen áll, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a többi csapatnál. A vasiak legutóbb 2-2-re végeztek Szekszárdon, míg az előző körben a Soroksár kérésére elhalasztották a bajnokit. A vasiak dolgát nehezíti – még ha hozzá is szokhattak – hogy, hajnali kelés és többórás utazás után lépnek pályára szombaton ebéd után Diósgyőrben.

                                        Markó Edina együttese szombaton Diósgyőrben lép pályára

- Tavaly meglepetésre 2-1-re nyertünk Diósgyőrben – a hosszú buszút után úgy estünk be a meccsre, most is úgy fogunk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – De a fárasztó utazás nem lehet kifogás, nem foglalkozunk a külső körülményekkel. A Diósgyőr nagyon jó formában van, korábban legyőzte például a Puskás Akadémiát is. A csapat gerince erős és nagyon jó mentalitású együttes. De mi saját csapatunkkal foglalkozunk, pontért, pontokért megyünk. A korábbi maródi játékosok mellett Marlo Sweatman és Nagypál Fatima játéka kérdéses sérülés, illetve betegég miatt, míg Németh Mirtill a hétközi U19-es bajnokin sérült meg.

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink