Szombathelyi Haladás


Diósgyőrbe utazik a Haladás Viktória


2023.11.17. 20:30
PA

A női labdarúgó NB I. fordulójában szombaton 13 órakor a Haladás Viktória a Diósgyőri VTK otthonában lép pályára.

A DVTK négy győzelemmel, három-három döntetlennel és vereséggel, 15 ponttal a bajnoki tabella ötödik helyén áll. A piros-fehérek négy forduló óta veretlenek, legutóbb 3-0-ra nyertek Székesfehérváron. Noha a legutóbbi magyar válogatott keretbe nem adott játékost a DVTK, azért vannak jó futballistáik – például a román válogatott Geréd Erika, vagy a rutinos Nagy Lilla. A diósgyőriek legeredményesebb futballistája jelenleg hat találatával Krisztin Sára.

A Haladás Viktória jelenleg 11 ponttal a nyolcadik helyen áll, de egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a többi csapatnál. A vasiak legutóbb 2-2-re végeztek Szekszárdon, míg az előző körben a Soroksár kérésére elhalasztották a bajnokit. A vasiak dolgát nehezíti – még ha hozzá is szokhattak – hogy, hajnali kelés és többórás utazás után lépnek pályára szombaton ebéd után Diósgyőrben.

                                        Markó Edina együttese szombaton Diósgyőrben lép pályára

- Tavaly meglepetésre 2-1-re nyertünk Diósgyőrben – a hosszú buszút után úgy estünk be a meccsre, most is úgy fogunk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – De a fárasztó utazás nem lehet kifogás, nem foglalkozunk a külső körülményekkel. A Diósgyőr nagyon jó formában van, korábban legyőzte például a Puskás Akadémiát is. A csapat gerince erős és nagyon jó mentalitású együttes. De mi saját csapatunkkal foglalkozunk, pontért, pontokért megyünk. A korábbi maródi játékosok mellett Marlo Sweatman és Nagypál Fatima játéka kérdéses sérülés, illetve betegég miatt, míg Németh Mirtill a hétközi U19-es bajnokin sérült meg.

További hírek

Megtekintés
Megkaptuk az NB III.-as licencet

A Szombathelyi Haladás Kft. a 2024/25-ös bajnoki évre szóló NB III.-as (harmadosztályú) licenc iránti kérelmet nyújtott be.
0 0 0 2024.05.28. 18:40
Megtekintés
Sok-sok fotó a gyirmóti bajnokiról

Képek a vasárnap délutáni összecsapásról.
0 58 0 2024.05.27. 14:55

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink