Szombathelyi Haladás


Dolgos rovinji hétköznapok


2017.01.12. 11:32
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője maximálisan elégedett a horvátországi körülményekkel.

Napi két edzéssel készül az Isztrai-félsziget egyik gyöngyszemén, Rovinjban a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Mészöly Géza, a zöld-fehérek vezetőedzője maximálisan elégedett a körülményekkel.

- Egy éve Pulában edzőtáboroztunk, ott is jók voltak a körülmények, de ezúttal még színvonalasabb helyen készülhetünk – tudtuk meg Mészöly Gézától. – A hotel, az ellátás, a pálya, ahol edzünk, minőséget képvisel. Az étkezés is változatos, egészséges, rengeteg gyümölcsöt, vitamint is fogyaszthatnak a játékosok – no és a panoráma is csodálatos. Szerencsére a nap is süt, persze lehetne hat-hét fokkal melegebb, de ne legyünk telhetetlenek. Az otthoni mínuszokhoz képest Rovinjban jó idő van és ami a legfontosabb, füves pályán edzhetünk. Mivel a felkészülés első hetében vagyunk – ami talán a legnehezebb – ügyelünk a pihenésre, a regenerálódásra is. A játékosok nagyon fegyelmezetten készülnek, ők is tudják, fontos 14 meccs előtt állunk, nem adják ingyen a pontokat, meg kell dolgozni értük. Mindenki egészséges, remélem ez így is marad. Szombaton egymás közötti játékkal zárjuk a tábort.

Mészöly Géza az Adriai tenger partján. Fotó: Gyimesi Csaba

Mivel Hegedűs János a Puskás Akadémiához igazolt, egy belső védővel kevesebb van. Kérdés, igazol helyett-e a szakmai stáb?

- Mindenképpen tervezzük, három név van a pakliban, remélem jövő hétre eldől, ki érkezik – zárta szavait Mészöly.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink