Szombathelyi Haladás


Szekszárdon a Haladás Viktória


2023.11.03. 20:10
PA

A női Simple Liga 9. fordulójában szombaton 13 órakor a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC otthonában lép pályára.

A válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzése miatti kéthetes szünet után hétvégén folytatódik a bajnokság. A 10 ponttal a 8. helyen tanyázó Haladás Viktória az elmúlt három fordulóban a bajnokság talán három legerősebb együttesét fogadta, és a Puskás Akadémia, az FTC és az ETO FC Győr ellen is pont nélkül maradt. Szombaton egy - papíron legalábbis - könnyebb ellenfélhez, a Szekszárdhoz utaznak a vasiak. A Tolna vármegyeiek három-három győzelemmel, két vereséggel, 11 ponttal a hatodik helyen állnak a tabellán. Meglehetősen jó formában vannak a sárga-feketék, utolsó négy meccsükön veretlenek maradtak, legutóbb 2-1-re nyertek Székesfehérváron. Házi gólkirályuk három-három góllal a nyáron igazolt Egyesült Államokbeli Keeley és az Astrától szerződtetett, szintén amerikai Taylor

- Németh Adél a magyar U19-es, Marlo Sweatman a jamaikai, Ana-Maria Vladulescu pedig a román válogatottnál szerepelt, feltöldőve, de persze fáradtan tértek vissza - mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. - A többiek pedig itthon, becsülettel dolgoztak. Ami a Szekszárdot illeti, a tavalyihoz képest sokat fejlődött ellenfelünk, felvette az NB I. ritmusát, a csapat magja egyben maradt és három Egyesült Államokbeli futballistával erősített. A védekezésük korábban is rendben volt, mostanra pedig a támadójátékuk is veszélyesebb lett. Nem csak kontráznak, hanem labdabirtoklásban is jók. Szóval nehéz meccs vár ránk és bár korán kelünk, korán indulunk - de ez nem lehet kifogás semmire sem.. 

 

További hírek

Megtekintés
Veretlenül nyert bajnokságot a Haladás II.

A Szombathelyi Haladás II. csapata magabiztosan, veretlenül nyerte meg a vármegyi I. osztályú labdarúgó-bajnokság 2023/2024-es kiírását.
0 0 0 2024.06.06. 13:00
Megtekintés
Beadtuk az NB III.-hoz szükséges dokumentumokat

Klubunk ma igazolta az MLSZ felé, hogy nincs köztartozása.
0 0 0 2024.06.04. 18:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink