Szombathelyi Haladás


Hasznos tudnivalók a Haladás-ZTE kupameccsre


2023.10.24. 18:00
haladas.hu

Útlezárások, technikai információk a Szombathelyi Rendőrkapitányságtól.

A Mol Magyar Kupa 16 közé jutásáért november 1-jén 17.15 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Zalaegerszegi TE-t fogadja.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság felhívása

A mérkőzés biztosítása során 15:00 óra és 21:00 óra közötti időben az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani Szombathelyen:

- a Bartók Béla körút közúti lezárására kerül sor a Kenderesi utca és a Szűrcsapó utca közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a Rendőrség kizárólag a Zalaegerszegről érkező érvényes belépőjeggyel rendelkező vendégszurkolókat engedi be gyalogosan.

- a hazai szurkolók gépjárműveinek parkolása céljából a Haladás Sportkomplexum Rohonci utca felől megközelíthető parkolója került kijelölésre.

- a Szombathely, Kenderesi utcában található Csónakázó tó parkolója és a Szombathely, Bartók Béla körút 39. szám alatt található Claudius Hotel ún. kavicsos parkolója lezárásra kerül, oda gépjárművek nem parkolhatnak.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a feladatra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

Köszönettel:

Szombathelyi Rendőrkapitányság

További hírek

Megtekintés
Családi okok miatt nem Jovic ül a kispadon vasárnap

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen Rúzsa Iván másodedző helyettesíti majd.
0 0 0 2023.12.02. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Gyirmót bajnokit

Az alábbi streamen közvetítjük a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Gyirmót FC Győr Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2023.12.02. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink