Szombathelyi Haladás


Funsho Bamgboye aláírt


2017.01.10. 13:03
haladas.hu

A nigériai U17-es világbajnok Funsho Ibrahim Bamgboye két és fél évre a Haladáshoz szerződött, Leandro Martínez viszont fél évig kölcsönben az MTK-ban folytatja pályafutását.

Noha a Szombathelyi Swietelsky-Haladás együttese szombatig remek körülmények között a horvátországi Rovinjban edzőtáborozik, a vasi megyeszékhelyen is zajlanak az események. A 18. születésnapját hétfőn betöltő nigériai U17-es világbajnok, Funsho Ibrahim Bamgboye közel két hónapja, november 16-án érkezett próbajátékra Szombathelyre. A támadó a tesztelés alatt meggyőzte a szakmai stábot, így hétfőn aláírta két és fél évre, vagyis 2019. június 30-ig szóló szerződését a Haladással.

                               Funsho Bamgboye Tóth Miklós ügyvezető igazgatóval és a menedzserével

Egy labdarúgó viszont egyelőre távozik a zöld-fehérektől. A vasiak 27 éves csatára, Leandro Martínez ősszel kölcsönben az olasz harmadosztályú Lucchesében futballozott – most visszatért Szombathelyre. Ám azzal a lendülettel tovább is állt, tavasszal szintén kölcsönben az MTK-ban folytatja pályafutását. Az olasz-argentínnak egyébként jövő nyárig szól a szombathelyi kontraktusa.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink