Szombathelyi Haladás


A bajnoki címvédő FTC a vendég


2023.10.10. 12:00
PA

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 7. fordulójában szerdán 17 órakor a Haladás Viktória a bajnoki címvédő FTC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban.

A vasiak a legutóbbi fordulóban hazai pályán 3-1-re kikaptak a Puskás Akadémiától, de így is tartják negyedik helyüket a tabellán. A bajnoki címvédő FTC-nél a Bajnokok Ligája-búcsút követően edzőt cseréltek, Vágó Fannyt Albert Flórián váltotta a kispadon. A A listavezető, még százszázalékos (5 meccs, 5 győzelem) fővárosiak Alberttel 6-0-ra verték a Szegedet, majd 7-0-ra nyertek Székesfehérváron. Érdekesség, hogy mind a hét gól más futballista szerezte. Az FTC-ben több, kiváló, válogatott játékos is szerepel, például Diószegi Fanny, Csányi Diána, Fenyvesi Evelin, Pusztai Sára, Németh Diána, Szabó Viktória, Papp Luca, vagy éppen a volt viktóriás román válogatott Gődér Brigitta.

– Az FTC ellen nem mi vagyunk az esélyesek, éppen ezért nyugodtan, teher nélkül futballozhatunk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – Ugyanakkor maximálisan kell koncentrálniunk és mivel nem nálunk lesz többet a labda, így fizikálisan is topon kell lenniük a lányoknak. Azt várom a lányoktól, hogy félelem nélkül, bátran futballozzanak, mutassák meg mit tudnak. Erős csapatjátékkal kell kompenzálnunk az egyéni különbségeket. A Ferencváros játékosállománya nagyon erős, tele válogatott labdarúgókkal, Albert Flóriánnak nagy a merítési lehetősége. Legutóbb Szombathelyen szoros meccset játszottunk a Fradival - most is ez a cél.

További hírek

Megtekintés
Kimaradtak a helyzetek

A női labdarúgó NB I. 13. fordulójában a Haladás Viktória gólnélküli döntetlent játszott a sereghajtó Budaörssel.
1 38 0 2024.03.02. 19:00
Megtekintés
A Budapest Honvédot fogadjuk

A labdarúgó NB II. 23. fordulójában vasárnap 17 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot látja vendégül.
0 0 0 2024.03.01. 18:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink