Szombathelyi Haladás


Első gól, bombagól


2023.09.25. 14:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Aleksandar Jovic és gólszerzőnk, Pintér Attila Filip értékelte az ETO FC Győr (1-1) elleni bajnoki mérkőzést.

- A hatodik percben tíz emberre fogyatkozni és utána hátrányba kerülni nagyon nehéz - mondta Aleksandar Jovic, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. - De a fiúk mindent megtettek a klubért, a Haladásért, remek hozzáállással futballoztak - olyannal, amilyet mindig is elvárok tőlük. Nem látszódott, hogy emberhátrányban játszottunk, letámadtuk, gólt szereztünk és sikerült ponttal távoztunk. Az egy pont a szememben annyit ér, mintha hármat szereztünk volna. Ám az ittmaradt két pont is vissza fog jönni - ez a futball rendje.

Pintér Attila Filip éppen Győrött született, élete első NB II.-es meccsén bombagólt lőtt az ETO-nak - amivel pontot szerzett a Haladásnak.

- Reméltem, hogy emberhárányban is ki tudunk egyenlíteni, sőt, volt lehetőségünk arra is, hogy nyerjünk, de maximálisan elégedett vagyok a döntetlennel - mondta Pintér Attila Filip. - Természetesen nehéz volt, hogy a mérkőzés elején tíz főre fogyatkoztunk, de Aleksandar Jovic a kiállítás után és a félidőben is azt kérte, hogy fejben maximálisan koncentráljunk. A félidőben pedig személy szerint tőlem azt kérte a mester, hogy a felívelt labdákat tartsam meg, vagy próbáljak meg faultot kiharcolni. 

                                        A gól előtti pillanat: Pintér jobb lábára teszi a labdát

 

További hírek

Megtekintés
A Vasas vendégei leszünk

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában hétfőn 20 órakor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Szombathelyi Haladás a Vasas FC otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.05.11. 23:30
Megtekintés
Markó Edina értékelése

Így látta a Haladás Viktória-Diósgyőri VTK (3-2) női NB I.-es labdarúgó-mérkőzést a vasiak trénere, Markó Edina.
1 0 0 2024.05.11. 23:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink