Szombathelyi Haladás


Kupacsata: Csákvár-Haladás


2023.09.15. 09:00
haladas.hu

A MOL Magyar Kupa 3. fordulójában szombaton 17 órakor a Szombathelyi Haladás az Aqvital FC Csákvár vendége lesz.

Mindkét csapat most, a harmadik körben, azaz a legjobb 32 közé jutásért kapcsolódik be a MOL Magyar Kupában. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlennél tizenegyesrúgások, majd ha szükséges, büntetők következnek. Az NB II.-es Aqvital Csákvár és a Szombathelyi Haladás a bajnokságban már összecsapott, bő egy hónapja, a 2. fordulóban Csákváron a hazaiak nyertek 4-2-re. A bajnokságban egyébként a Csákvár három győzelemmel és négy vereséggel a 11. helyen áll a bajnoki tabellán, míg a Szombathelyi Haladás két győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel a 13. pozícióban tanyázik.

Mindkét együttes jó formában van, a Tóth Balázs vezette sárga-kékek legutolsó két meccsüket egyaránt 2-0-ra nyerték, először Szegeden győztek, majd a Mosonmagyaróvárt verték két találattal. Aleksandar Jovic csapata pedig utolsó négy mérkőzésén nem talált legyőzőre, két győzelem és két döntetlen a mérlegük a zöld-fehéreknek. A Csákvár házi gólkirálya a bajnokságban a három találatnál járó Nagy Zoárd. A Csákvárban több, NB I.-es múlttal rendelkező játékos is futballozik, így például Murka Benedek, Szakály Dénes, Papucsek Barnabás, vagy a volt szombathelyi támadó, Simon András.

                               Legutóbb a bajnokságban találkozott egymással a két gárda

 

A mérkőzést a hazai klub az alábbi streamen közvetíti

További hírek

Megtekintés
Taggyűlést tartott a Szombathelyi Haladás Kft

Kedd délután megtartotta tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás Kft.
0 0 0 2024.07.09. 20:00
Megtekintés
Indulási jogokról döntött a Taggyűlés

A június 13-án tartott Taggyűlésen új ügyvezetőt ismét nem választottak, az értékek megóvása és a szombathelyi labdarúgás jövőjének biztosítása érdekében a Megye I.-es indulási jogot megkapta az Illés Akadémia, a női NBI-es jogot a Viktória FC.
0 0 0 2024.06.14. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink