Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Pécsi MFC


2023.03.16. 11:00
haladas.hu

A mecsekaljai együttes a harmadik helyen áll a bajnokságban.

A Pécsi MFC a szezon egyik meglepetéscsapata. A mecsekaljaiak ősszel sokáig feljutó helyen álltak, az őszi szezont is még a második pozícióban zárták. Jelenleg 47 ponttal a harmadikok a tabellán - 11 egységgel lemaradva a második diósgyőriektől. Érdekesség, hogy 27 bajnokin viszonylag kevés, 29 gólt szereztek a pécsiek, viszont csak 21-et kaptak. A piros-feketéket nyár óta - Vas László helyett - az egykori csatár, Weitner Ádám irányítja. A pécsiek tavaszi hét bajnokijukon két győzelmet és döntetlent és három vereséget gyűjtöttek be. Legutóbb úgy kaptak ki odahaza az ETO-tól, hogy a 13. perctől emberelőnyben futballoztak. A pécsiek keretében egy korábbi Haladás-játékost találunk, Tóth-Gábor Kristóf kilenc góljával vezeti a piros-feketék házi góllövőlistáját. A középpályán az első osztályt is megjárt Kesztyűs Barna meghatáro futballista, de hátul Danilo Pejovic is szerepelt néhány alkalommal az NB I.-ben, miként a kapus Helesfay Donát is.

Ősszel a Pécs Kesztyűs Barnabás büntetőjével 1-0-ra nyert a Mecsekalján - az volt Michal Hipp első bajnokija a Haladás kispadján.

További hírek

Megtekintés
Kimaradtak a helyzetek

A női labdarúgó NB I. 13. fordulójában a Haladás Viktória gólnélküli döntetlent játszott a sereghajtó Budaörssel.
1 38 0 2024.03.02. 19:00
Megtekintés
A Budapest Honvédot fogadjuk

A labdarúgó NB II. 23. fordulójában vasárnap 17 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Szombathelyi Haladás a Budapest Honvédot látja vendégül.
0 0 0 2024.03.01. 18:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink