Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Pécsi MFC


2023.03.16. 11:00
haladas.hu

A mecsekaljai együttes a harmadik helyen áll a bajnokságban.

A Pécsi MFC a szezon egyik meglepetéscsapata. A mecsekaljaiak ősszel sokáig feljutó helyen álltak, az őszi szezont is még a második pozícióban zárták. Jelenleg 47 ponttal a harmadikok a tabellán - 11 egységgel lemaradva a második diósgyőriektől. Érdekesség, hogy 27 bajnokin viszonylag kevés, 29 gólt szereztek a pécsiek, viszont csak 21-et kaptak. A piros-feketéket nyár óta - Vas László helyett - az egykori csatár, Weitner Ádám irányítja. A pécsiek tavaszi hét bajnokijukon két győzelmet és döntetlent és három vereséget gyűjtöttek be. Legutóbb úgy kaptak ki odahaza az ETO-tól, hogy a 13. perctől emberelőnyben futballoztak. A pécsiek keretében egy korábbi Haladás-játékost találunk, Tóth-Gábor Kristóf kilenc góljával vezeti a piros-feketék házi góllövőlistáját. A középpályán az első osztályt is megjárt Kesztyűs Barna meghatáro futballista, de hátul Danilo Pejovic is szerepelt néhány alkalommal az NB I.-ben, miként a kapus Helesfay Donát is.

Ősszel a Pécs Kesztyűs Barnabás büntetőjével 1-0-ra nyert a Mecsekalján - az volt Michal Hipp első bajnokija a Haladás kispadján.

További hírek

Megtekintés
Egygólos vereség

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás Viktória 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában
0 0 0 2023.03.26. 18:00
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 15. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Pancho Arénában a Haladás Viktória a Puskás Akadémia vendége lesz.
1 0 0 2023.03.24. 14:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink