Szombathelyi Haladás


Súlyosan megsérült a Hali hátvédje


2016.07.08. 17:00
Pum András

A 26 éves Jánvári Gáborra legalább féléves kihagyás vár.

Mintha valamiféle átok ülne az utóbbi időben a Szombathelyi Swietelsky-Haladás belső védőin. Tavaly ősszel, majd tavasszal sérülés miatt dőlt ki Fehér Zoltán, őt tavasszal Jagodics Márk követte, majd a szezon végére Stef Wils is megsérült. Hármójuk közül Jagodics és Wils már teljesen rendbejött – most viszont újabb csapás érte a zöld-fehéreket. Az eredetileg bal oldali védő, de kényszerből tavasszal a bal belső védő posztján bevetett, 26 esztendős Jánvári Gábor a Dinamo Moszkva (0-1) ellen térdsérülést szenvedett, minimum fél éve kihagyás vár rá.

- Június 22-én a Dinamo Moszkva ellen szerepeltünk Ausztriában, egy sima ütközés után ahogy talajt értem, éreztem, hogy fáj a térdem – cserét is kértem – mondta Jánvári Gábor, aki ezt követően hazautazott az osztrák edzőtáborból. – A zalaegerszegi MRI-vizsgálat megállapította, hogy a bal térdemben a külső szalagom elszakadt és sérült a keresztszalagom is. Úgy néz ki, hogy még egy izom ínja is elszakadt. Csütörtökön utazok Münchenbe konzultálni az ottani professzorral, aki alaposan megvizsgál, lesz vérvétel is. Július 18-án pedig kés alá fekszem, megműtenek. Addig térdrögzítőt hordok és mankózok, hiszen egyáltalán nem terhelhetem a térdemet. A pontos felépülési idő a műtéttől függ, de legjobb esetben is fél év, tehát az ősszel biztosan nem léphetek pályára.

További hírek

Megtekintés
Egygólos vereség

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás Viktória 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában
0 0 0 2023.03.26. 18:00
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 15. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Pancho Arénában a Haladás Viktória a Puskás Akadémia vendége lesz.
1 0 0 2023.03.24. 14:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink