Szombathelyi Haladás


"Minden héten háború"


2023.01.26. 08:00
PA

A Szombathelyi Haladás kapusa, Verpecz István kemény, kiegyenílett bajnokságra számít.

A Szombathelyi Haladás korábban háromszoros magyar bajnok kapusa, Verpecz István sok nagy csatát megélt már. Védett a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőjében, valamint utóbbi sorozat csoportkörében is. Verpecz 2019 januárjában szerződött csapatunkhoz. A 35 éves kapus azóta is a Hali egyik biztos pontja, jó teljesítményt nyújtott ősszel is - akadtak kifejezetten nagy bravúrjai.

- Olyan szempontból egyébként kár volt, hogy vége lett az őszi szezonnak, hogy lendületben voltunk, másrészt viszont jó is, mert győzelemmel zártuk le a szezont és ránkfért a pihenés, a feltöltődés is.– mondta Verpecz István. – Januárban sok edzést, legtöbbször napi két tréninget tartott a mester Mióta Szombathelyen vagyok, ez a harmadik téli felkészülésem, de most tudtunk a legtöbbet füvön, nem pedig műfüvön edzeni – a körülményekre tehát nem lehetett panaszunk és az időjárás is kegyes volt hozzánk. A felkészülési mérkőzések jól sikerültek, voltak nagyon jó dolgok, de látjuk a hibákat, hogy mit kell még csiszolnunk, kijavítanunk. Az eredményekből felesleges messzemenő következtetéseket levonni, játszottunk erős és kevésbé erős csapatokkal is. A bajnokság a legfontosabb, ott kell jól szerepelnünk. Jómagam a bajnoki főpróbát kisebb betegség miatt kihagytam, de már teljesen rendben vagyok. Szerencsére a keretből mindenki egészséges, úgyhogy bizakodva várjuk a vasárnapi bajnokit. Szeretnénk nagyon megnyomni a tavaszt, nem szabad abból kiindulnunk, esetleg elkényelmesednünk, hogy három győztes meccsel zártuk az őszt. Kemény, kiegyenlített a bajnokság, hogy egy klasszikus mondást idézzek: „Minden héten háború” vár ránk. Ugyanolyan elánnal, ugyanolyan koncentráltan kell futballoznunk, mint ahol ősszel abbahagytuk. Remélem minél többen kijönnek vasárnap szurkolni a Nyíregyháza ellen – számítunk a drukkerek támogatására.  

                                                Verpecz István nem csak kézzel, lábbal is magabiztos

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink