Szombathelyi Haladás


Michal Hipp lesz a Szombathelyi Haladás vezetőedzője


2022.09.20. 15:00
haladas.hu

Michal Hipp veszi át a Haladás irányítását, kedd délután már edzést is tart a csapatnak. A tréner számára nem ismeretlen a szombathelyi kispad, 2017. novembertől 2018. szeptemberig már vezette a vasi gárdát. Michal Hipp most 2023. június végéig kapott bizalmat, de szerződése két évvel meghosszabbodik, amennyiben teljesülnek az elvárások. Mészöly Géza szakmai vezetőként segíti az új edző munkáját.

“Kemény munkára szerződtem Szombathelyre, nekünk stabil csapatot kell építenünk, amely kiegyensúlyozott és folyamatosan emelkedő teljesítményre lesz képes. Erre kaptam felhatalmazást, örömmel és felelősséggel vállaltam el a feladatot újra ebben a szép városban”- mondta a tréner.

                 Séllei Árpád és Szántó Erzsébet ügyvezető igazgatók között Michal Hipp vezetőedző

Az idén 59 éves szakember játékosként csehszlovák majd szlovák válogatott is volt, edzői pályafutása során irányított cseh és szlovák csapatokat, külföldön is dolgozott vezető és segédedzőként, valamint Szlovákia nemzeti válogatottjánál is volt vezető és segédedző is. A tapasztalt tréner 2021 után visszatért Szlovákiába és klubcsapat, illetve válogatott mellett video elemzőként is dolgozott .

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink