Szombathelyi Haladás


Klubunk közleménye


2022.04.14. 19:40
haladas.hu

Szurkolóink távolmaradását a DVTK elleni találkozóról sajnálattal vesszük tudomásul, de álláspontjukat megértjük.

Tisztel Szurkolóink!

A Haladás Tábor szervezett szurkolói csoportjainak - Green White Army - Haladás Szurkolói Kör - Green Keyers Gents -Dogs Elite Hooligans - közös álláspontját oldalunkon tiszteletünk jeléül változtatás nélkül közöljük! A szurkolóink távolmaradását a DVTK elleni találkozóról sajnálattal vesszük tudomásul, de álláspontjukat megértjük. A Klub minden tagja - vezetők és játékosok - közösen keressük a hullámvölgy okait és dolgozunk azon, hogy megoldást találjunk arra, hogy a Csapatunk teljesítménye méltó legyen a Haladás nevéhez!

Tisztelettel, A Klub vezetősége

A Hali Tábor szervezett szurkolói csoportjainak álláspontja:

Szurkolótársaink! Tájékoztatunk benneteket, hogy a Hali Tábor szervezett szurkoló csoportjai távol maradnak a Diósgyőr elleni hazai meccstől. Nagyon nehéz volt meghoznunk ezt a döntést, mivel a miskolciak elleni hazai találkozót vártuk legjobban a tavaszi szezonban. Eljött a pillanat, amikor úgy gondoljuk, hogy meg kell húznunk egy határt és kimondani: A Haladás mezhez méltatlan teljesítményhez nem asszisztálunk tovább. A csapat meccsről - meccsre megkapta a támogatást a lelátóról, ahogy a meccsek végén a kritikát is. Az utolsó csepp a pohárban az ajkai idegenbeli meccs félideje volt, mikor mindenki számára nyilvánvalóvá vált : „Ennyit tudunk”. Ez a hozzáállás számunkra elfogadhatatlan! Világosan jeleznünk kell - a játékosok, az edzői stáb és a klub vezetése felé - , hogy ha valóban ennyit tudunk, akkor mi erre nem vagyunk kíváncsiak! Kérjük a Tábor minden tagját, hogy csatlakozzatok hozzánk és legyen üres a Táborunk a Diósgyőr ellen!

Green White Army – Haladás Szurkolói Kör – Green Keyers Gents - Dogs Elite Hooligans

ui. Rövidesen lesz még egy közleményünk. Az pozitív lesz és számítunk mindenki támogatására! Hajrá Hali!

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink