Szombathelyi Haladás


Távozott Mocsi Attila és Tóth Dávid


2022.01.17. 10:20
haladas.hu

Mocsi Zalaegerszegen folytatja pályafutását, Tóthnak egyelőre nincs csapata.

Távozott csapatunktól Mocsi Attila és Tóth Dávid. A 21 éves, felvidéki születésű Mocsi 2020. július 31-én a Mol Fehérvártól érkezett Szombathelyre és gyorsan alapemberré vált a Haladásban. Bemutatkozott az U21-es válogatottban is, szerepelt a tavalyi, részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokságon. A védő 56 bajnoki.mérkőzésen lépett pályára a Haladásban, két gólt szerzett és két gólpasszt adott, jövő nyárig szólt a szerződése - most a ZTE-hez igazolt.

                                                              Mocsi másfél évig futballozott Szombathelyen

Tóth Dávid 2017 július 14-én igazolt a Haladásban, majd kölcsönben Sopronban és az ETO-ban is szerepelt, mielőtt 2019 augusztus 1-jén visszatért a vasi megyeszékhelyre, A 23 éves jobb oldali védő a Haliban 44 bajnoki meccsen szerepelt, három gólt szerzett és hét gólpasszt adott. Tóthnak is jövő nyári szólt a kontraktusa. 

- Mocsi Attila szerződésében szerepelt egy kivásárlási ár, amit ha valaki kifizet, akkor el kell engednünk a játékost - tudtuk meg Séllei Árpádtól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. - Nos, a ZTE kifizette ezt az összeget és mivel Mocsi mindenképpen menni akart, ma felbontottuk a szerződését. Köszönünk mindent, amit a Haladásért tett és további sok sikert kívánunk pályafutásához. Van még egy távozónk: Tóth Dáviddal közös megegyezéssel szerződést bontottunk. Dávid ősszel szinte egyáltalán nem játszott, máshol több lehetőséghez juthat. Neki is köszönünk mindent, amit a Haladásért tett.

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink