Szombathelyi Haladás


Hasznos ausztriai napok


2021.07.18. 18:40
haladas.hu

Németh Szabolcs vezetőedző értékelte az NFK Ahmet Groznij (0-0) elleni felkészülési-mérkőzést és beszélt az edzőtáborról is.

- Jó mérkőzést játszottunk, az egyik szemem sír, a másik nevet – nyilatkozta Németh Szabolcs. – Örülök, mert kapott gól nélkül, nullára lehoztuk a meccset és nagyon boldog vagyok a csapat teljesítménye miatt is. Mind egyénileg, mind csapatként jól teljesítettünk. Hiányérzetem azért van, mert megnyerhettük volna a meccset – persze az is igaz, hogy nem most, hanem a bajnokságban kell majd győznünk. Mindenesetre ma megérdemelte volna a csapat a győzelmet.

- Ami az osztrák napokat illeti, Linztől 10-12 kilométerre, Ansfeldenben, egy kis faluban szálltunk meg – mondta Németh. - Remek körülmények között, négycsillagos hotelben laktunk, többek között fitneszterem, szauna, medence is a rendelkezésünkre állt és napi háromszor olyan étkezést biztosítottak számunkra, amilyenre a sportolóknak szükségük van. Az edzőpálya is tökéletes volt – szóval minden rendben volt. A Groznij elleni meccsünket is kiváló talajú játéktéren, gyönyörű kis stadionban vívtuk meg. Csapatépítő programokat is szerveztünk, úgy érzem, még jobban összekovácsolódott a csapat. Minden szempontból hasznos napokat töltöttünk Ausztriában.

További hírek

Megtekintés
A válogatott szombathelyi alapembere

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Schäfer András a Nemzetek Ligája sorozatban is kiváló teljesítményt nyújtott, elképzelhetetlen nélküle Marco Rossi együttese.
0 0 0 2022.09.29. 11:00
Megtekintés
Nincs benne drukk

Hursán György a legutóbbi bajnokságban Pécsett futballozott. Vasárnap nem nosztalgiázni, hanem a három pontért utazik a Mecsekaljára.
0 0 0 2022.09.28. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink