Szombathelyi Haladás


Visszatérés előtt Jánosi Ninetta


2021.05.13. 19:40
PA

A Haladás-Viktória FC védője, Jánosi Ninetta térdműtét, majd koronavírus-fertőzés miatt nem futballozhatott tavasszal.

A korábbi U17-es és U19-es válogatott Jánosi Ninetta ősszel alapembere volt csapatunknak, mind a 12 bajnokin kezdőként szerepelt Tavasszal viszont már egyszer sem találkozhattunk a nevével az összeállításban. A tavaly nyáron a Mol Fehérvártól igazolt 19 éves belső védőt ugyanis az év elején megműtötték, majd elkapta a koronavírust. A tehetséges futballista reméli: a nyári felkészülést már a csapattal együtt kezdheti el.

– Az őszi szezonom szerintem jól sikerült, örültem, hogy bemutatkozhattam az NB I-ben, hogy fel tudtam venni a ritmust – és annak is, hogy fejlődtem és a csapat hasznára lehettem – emlékezett vissza az őszre Jánosi Ninetta. – Amíg ránk nem tört a koronavírus, a csapatnak is jó ment. Januárban a csapattal együtt kezdtem el felkészülést, de mindössze két edzésen és egy felmérésen vehettem részt, mert kiújult egy régi porcsérülésem, ezért a fővárosban, a Sportkórházban január végén megműtötték a jobb térdemet. A műtét ugyan jól sikerült, viszont a rehabilitációm annál lassabban haladt, ugyanis a duzzanat az átlagosnál sokkal lassabban ment le a műtött térdemről. Van, akinek pár nap alatt lehúzódik, nekem sajnos hetekbe tellett.

Ahogy mondani szokták: a baj csőstöl jön: Jánosit sem kerülte el a koronavírus.

– Március elején sajnos én is elkaptam a covidot, két hét után produkáltam negatív teszteket – folytatta a futballista. – Szerencsére, csak enyhébb tüneteteim voltak, de sportolóként csak komoly orvosi vizsgálatok után kezdhettem el újra mozogni – tehát ez az időszak is kiesett a rehabilitációmból. Miután visszatértem, igyekeztem az állóképességemet növelni és fokozottan terhelni a szervezetemet. A többiektől külön ugyan, de edzettem, ám mivel nem megfelelő ütemben javult alábam, a héten elmentem a sportkórházba, ahol hialuronsavas töltést kaptam a térdembe. Ez a porc védelmét szolgálja. Szerencsére a térdem korábban sem fájt és mostanra a duzzanat is leapadt. Hiszem, hogy a nyári felkészülést már teljes értékű játékosként kezdhetem el. Nagyon nehéz volt megélni az elmúlt hónapokat és azt, hogy nem tudtam a pályán segíteni a lányoknak és, hogy kevesebbet tudtam találkozni velük. Vasárnap az utolsó bajnokin a Szeged vendégeként lépünk pályára, győznünk kell ahhoz, hogy elkerüljük az osztályozót. Hiszek a csapat erejében és egységében!

                          Jánosi Ninetta mihamarabbsó szeretne visszatértni a futballpályára

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink