Szombathelyi Haladás


Így látta a mérkőzést Mátyus János


2021.02.21. 18:00
haladas.hu

Vezetőedzőnk értékelte az FC Ajka-Szombathelyi Haladás (1-0) Merkantil Bank Liga-mérkőzést.

Kellően felvértezve, motiváltan érkeztünk a találkozóra, annál is inkább, mert egy nagyszerű gesztussal szurkolóink az M86-os autót felüljáróján búcsúztattak minket - ezúton is köszönjük nekik, nagyon jólesett - mondta Mátyus János. - Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, motiváltak, frissek voltunk és taktikailag is rendben voltunk, utána kaptunk egy gólt. Ezt követően visszaesett a teljesítményünk. A szünetben rendeztük a sorokat, második félidőben óriási energiákat mozgosítottunk annak érdekében, hogy gólt szerezzünk, de sajnos nem sikerült. Érdekes a futball, mert a tavaly őszi mérkőzésen ők futballoztak inkább és mi nyertünk, most mi futballoztunk és ők nyertek. Egy pontot feltételnül megérdemeltünk volna, de a futballban nincsen ha, ezért a következő mérkőzésen szeretnénk javítani. A gól hiányzott a játékunkból.

További hírek

Megtekintés
Élőben a Békéscsaba-Haladás!

A Merkantil Bank Liga 33. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel Csapatunk a Békéscsaba 1912 Előre vendége lesz. A mérkőzést a hazai klubnak köszönhetően szurkolóink élőben nézhetik végig.
1 0 0 2021.04.15. 17:20
Megtekintés
Mérkőzés helyett betegség

Élvezte a munkát az új női szövetségi kapitánnyal a Haladás-Viktória FC futballista, Fördős Beatrix, ám betegsége miatt nem léphetett pályára a bosnyákok elleni válogatott mérkőzésen.
0 0 0 2021.04.14. 22:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink