Szombathelyi Haladás


Jobb volt a Puskás Akadémia


2021.01.16. 19:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás második szombati felkészülési mérkőzésén 3-0-ra kikapott Felcsúton.

Puskás Akadémia-Szombathelyi Haladás 3-0 (1-0). - Felcsút, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Puskás Akadémia: Kiss - Radics, Meissner, Hadzhiev, Bokros - van Nieff, Ominger - Vizler, Baluta, Weslen Junior - Kalmár. Edző: Hornyák Zsolt.

Haladás: Verpecz – Woth, Devecseri, Németh Milán – Auer, Jancsó, Illés, Kiss B., Volter. – Rácz, Dragóner. Edző: Mátyus János.

A Hornyák Zsolt vezette Puskás Akadémia a Haladáshoz hasonlóan két mérkőzést kötött le szombatra, a felcsútiak kora délután az Újpesttel is megmérkőztek és 5-0-ra nyertek.  A vasiak ellen ugyan papíron a második soruk lépett pályára, de olyan rutinos légiósok szerepeltek a kezdőben mint van Nieff, Baluta, Meissner vagy éppen Hadzhiev, a magyarok közül pedig a korosztályos válogatott Radics. A szombathelyi együttesből kisebb sérülés, illetve betegség miatt Tóth Dávid, Csilus Tamás és Mocsi Attila ezúttal is hiányzott, míg a korábban a combjával bajlódó Bosnjak Predrag négy edzőmérkőzésre szóló eltiltását kezdte meg. 

Nagy elánnal kezdtek a csapatok, a 7. percben a vendégek a félpályánál veszítettek labdát, a felcsúti kontra végén Kalmár lőtt ziccerből gólt (1-0). A folytatásban egyenlő erők küzdelme folyt, egyik kapu előtt sem alakult ki komoly lehetőség. Szünet után a 68. percben ismét egy szombathelyi labdavesztés után indult meg a Puskás Akadémia, Weslen Junior bal oldali beadását Kalmár váltotta gólra (2-0). A 74. percben van Nieff jobb oldali szögletét Meissner fejelte a bal felső sarokba (3-0). A hajrában még Verpecznek volt egy nagy védése, majd a vasiak a 85. percben szépíthettek volna, Kiss Bence átemelte a labdát az Illés Akadémián nevelkedett kapuson, Kiss Ágostonon, ám a labda elment a kapufa mellett. A jó erőkből álló Puskás Akadémia megérdemelten nyert, a vendégek ugyan sok támadást vezettek, ám ezekből kevés helyzetet alakítottak ki. 

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink