Szombathelyi Haladás


A Fradit fogadják a lányok


2020.12.05. 10:00
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. idei utolsó, 13. fordulójában szombaton 14 órakor a Király Sportlétesítményben a Haladás-Viktória FC a Ferencvárosi TC-t fogadja.

Az utóbbi hetekhez hasonlóan – a koronavírus-járvány miatt – ezúttal is felforgatott csapattal lép pályára a kilenc ponttal a tabella ötödik helyén álló Haladás-Viktória FC. Mióta a Covid-19 udvariatlanul bekopogott a szombathelyi együttes öltözőjén, azóta a csapat nem szerzett pontot. Utolsó öt bajnokiját elveszítette a vasi együttes – szemrehányást botorság lenne tenni, hiszen a mezőnyből alapemberek estek ki és mindkét kapusát is elveszítette. A szombathelyiek szombati ellenfele, a nyolc győzelemmel és két döntetlennel a második helyen tanyázó FTC bő és bombaerős kerettel rendelkezik, a zöld-fehéreket erősíti többek között volt játékosuk, Siklér Kinga is.

– Meg kell mutatnunk, mennyire vagyunk összetartó csapat, mennyire vagyunk egységesek – mondta Szabados György, a Haladás-Viktória edzője. – Tudjuk, hogy a meccs esélyese az FTC, de hiszem, hogy megvan a lányokban a kellő motiváció, meg akarják mutatni, mire képesek, itt a remek alkalom, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ez az év utolsó meccse, jó lenne szépen zárni, de tudjuk, hogy borzasztó nehéz dolgunk lesz. Nem akarok mindig a hiányzókkal foglalkozni, annak a csapatnak kell megoldani a feladatot, amelyik pályára lép.

További hírek

Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00
Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink