Szombathelyi Haladás


Velünk élő Haladás-történelem


2020.12.04. 19:30
Pum András

Sajtótájékoztatón mutatták be azt a három, több képből álló alkotást, amely immáron a Haladás Stadion játékos­kijáróját díszíti.

Külföldön régóta elterjedtek és egy ideje már idehaza is egyre több helyen láthatók a futballklubok játékoskijáróit díszítő képek, alkotások. Immáron a Haladás Stadion játékoskijárójában is – gólörömös képek, látványos szurkolói koreográfiák, régi csapatképek.

– A klub kicsit ismét lépett előre – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – A játékosok már a héten látták az alkotásokat, és megerősítettek abban, hogy ezek a képek a pályára történő kivonulásnál tovább fokozzák a harci kedvüket. Három különböző képről beszélünk, ezek közül az egyik a régi stadionunkat és régi nagy játékosainkat idézi meg. Elnézést kérek azoktól, akik nem kerültek fel, de a helyünk ugye véges volt. A másik két képen az új stadionunk látható, népes szurkolótáborunkkal, akikre mindig lehet számítani, ők a mi 12. játékosunk. És ha az ellenfelünk jön ki, már az öltözőfolyosón szembesül vele, milyen komoly tábor áll a csapat mögött. Ha ezekkel a képekkel csak egy százalékot tudunk javítani a csapat teljesítményén, már megérte.

                            Séllei Árpád és Horváth Balázs mögötti képen a 12. játékos, a szurkolótábor

– Három éve adták át a Haladás Sportkomplexumot, és már akkor megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy mivel rengeteg üres falfelület van, ezekre a helyekre digitális technológiával életképeket lehet varázsolni – hallottuk a kivitelezőcég Luce Innocente Kft. tulajdonosától, Horváth Balázstól. – Szerettük volna elérni azt, hogy aki ide belép, érezze, milyen lehet a Haladás-családhoz tartozni. Nem véletlen, hogy a Király és a Halmosi család futballistája felkerült a falra. Még kétezer négyzetméternyi üres falfelület van, amelyet szintén meg tudnánk tölteni, de az még a jövő zenéje – tette hozzá

További hírek

Megtekintés
Haladás II.-Bük

Vasárnap 17 órakor a Büki TK együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.04.27. 22:00
Megtekintés
Visszatérés góllal

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában a Haladás Viktória 2-2-re végzett a Szekszárddal. A súlyos sérülése és műtétje után egy év elteltével visszatérő, csereként beálló Kiss-Lantos Hanna a 93. percben egyenlített.
1 40 0 2024.04.27. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink