Szombathelyi Haladás


A sereghajtónál a lányok


2020.11.25. 08:50
haladas.hu

A női labdarúgó NB I. 8. fordulójából elhalasztott bajnokin szerdán 13 órai kezdettel az 5. Haladás-Viktória FC a 8., utolsó Kelen SC vendége lesz.

A koronavírus-járvány miatt a szombathelyiek kérésére elhalasztott mérkőzést pótolja szerdán a két együttes. Más kérdés, hogy a vasiak most sincsenek jobb helyzetben. A korábbi pozitív tesztek miatt hiányzó játékosaik ugyanis továbbra sem térhettek vissza. Sokatmondó adat: amíg a Haladás-Viktóriát nem érte el a járvány, hét meccsen hét gólt kapott, azóta három meccsen 13-at. Meglehetősen irreális tehát így a bajnokság – de nincs mit tenni. Ami a sereghajtó Kelent illeti, a fővárosiak tíz meccsükből egyet nyertek meg, kilencszer kikaptak. A két csapat a nyitányon találkozott Szombathelyen, akkor a zöld-fehérek 4-0-ra győztek.

– Átbeszéltük a lányokkal az MTK elleni mérkőzést – mondta Szabados György, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Nemcsak a hibák miatt voltam mérges, hanem mert több játékosom hozzáállása sem volt megfelelő. Ki lehet kapni, de nem így. De azt is elmondtam a lányoknak, hogy ez már a múlt, a Kelen ellen bizonyíthatjuk, hogy sokkal több van bennük.

További hírek

Megtekintés
A Vasas vendégei leszünk

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában hétfőn 20 órakor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Szombathelyi Haladás a Vasas FC otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.05.11. 23:30
Megtekintés
Markó Edina értékelése

Így látta a Haladás Viktória-Diósgyőri VTK (3-2) női NB I.-es labdarúgó-mérkőzést a vasiak trénere, Markó Edina.
1 0 0 2024.05.11. 23:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink