Szombathelyi Haladás


Verpecz lehúzta a rolót


2020.09.14. 21:30
PA

Csapatunk utolsó három bajnokiján nem kapott gólt, ebben nem kis érdeme van kapusunknak, Verpecz Istvánnak.

Verpecz István még a Vasas elleni mérkőzésen - ne szépítsük - potyagólt kapott, de hogy milyen sportember, bizonyítja: a találat után két perccel már óriásit védett - és azóta is remekül teljesít. A rutinos kapus tehát mentálisan abszolút rendben van, ezt bizonyította a Pécs (0-0) ellen is, amikor ugyan a mieink futballoztak a meccs nagy részében fölényben és dolgoztak ki helyzeteket, de a vendégek előtt is adódtak lehetőségek. A második félidő elején például az egyedül kilépő Kónya ziccerben leadott bombaerős lövését védte úgy a kapus, hogy a labda ki sem jött róla. A Haladás az utolsó három meccsen nem kapott gólt, márpedig ebben a 33 éves Verpecznek is nagy szerepe van.

-  Természetesen kicsit csalódott vagyok, hogy nem nyertünk - mondta a Debrecennel korábban három bajnoki címet is szerző Verpecz István. - Nem sikerult feltenni az “i”re a pontot a Pécs ellen! Pedig ültek a dolgaink, amit elterveztünk, működött - de nem szabad mellébeszelni!Gólok kellenek! Mezőnyben nagyon nagy munkát végeztünk  - mint mindig - le a kalappal a sracok előtt, csúsznak másznak 95 percig és ilyen csapatban élmény védeni! Az nagy pozitívum, hogy stabilak vagyunk hátul, a védekezésünk rendben van. Az előttem játszók hétről hétre jól es megbízhatóan teljesitenek, legyen szó barmelyik védőről. Mi kapusok Jakab Csabával rengeteget dolgozunk nap mint nap, szóval nyugodtan mondhatom, hogy az elvégzett munka kifizetődött! De az élet nem áll meg, jönnek a mérkőzések, mindig lehet javítani - és kell is! Pozitívan tekintek a következo meccsekre. Remélem, hogy minél többen elkísérnek minket Soroksárra is. Óriási lendületet es löketet ad nekünk a szurkolóink buzditasa! Szerdán is arra kell törekedni, hogy végig koncentráltan es fegyelmezetten futballozzunk és akkor a siker sem marad majd el!

                                                   Verpecz Istvánnál biztos kezekben van a labda

A Soroksár-Haladás mérkőzés szerdán 16 órakor kezdődik.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink