Szombathelyi Haladás


Közösen győzni fogunk!


2020.09.12. 15:20
PA

Mocsi Attila, a Szombathelyi Haladás belső védője szerint a pécsiek elleni nyári, 2-0-ra megnyert edzőmérkőzésből nem szabad kiindulni. A futballista azt kéri: minél többen látogassanak ki vasárnap a Rohonci útra.

A nyáron a Mol Fehérvártól igazolt Mocsi Attilának a Mezőkövesdre szerződött Jagodics Márkot kell pótolnia. A 20 esztendős, felvidéki születésű belső védő játékára nem lehet panasz, alapembere a Haladásnak, mind a hét eddigi bajnokin kezdő volt és egy gólt szerzett is. Mocsi úgy véli, négy ponttal többje is lehetne csapatunknak.

- Úgy gondolom, sokkal jobb szájízzel is jöhetünk volna erre a két hetes válogatott szünetre hiszem fájó pontokat veszítettünk mind a Vasas mind a Kaposvár otthonában - mondta Mocsi Attila. - De összeségében jól rajtoltunk! Lassan kezd majd kirajzolódni ki tartozik a bajnoksag felső felébe és ki az alsóba. Természetesen nem kérdés, mi hova szeretnénk és ennek függvényében is úgy gondolom: hazai pályán kötelező a három pont. A felkészülés alatt játszottunk a pécsiekkel, de abból a meccsből nagy következtetéseket nem szabad levonni, hiszen azóta sok idő eltelt ,a Pécs jobb csapattá vált - ám azt gondolom: mi így is jobbak vagyunk náluk. De ezt vasárnap a pályán kell bizonyitani. Tudjuk a Pécs erősségeit, a héten felkészültünk belőlük. Jó formában érzem a csapatot, továbbra is nullára kell hozni a meccset hátul és biztos, hogy fogunk gólt lőni. Remélem, sokan kilátogatnak majd vasárnap a Rohonci utra és közösen újra győzni fogunk!

                                                      Mocsi Attila jó formában futballozik

A stadion pénztárai vasárnap 14 órakor nyitnak

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40
Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink